„Budite srećni što se predsednik nije spustio padobranom“

Sagovornici Danasa o otvaranju auto-puta pesmom "čekam dragog, moju dunju žutu, što se voza po auto-putu..."

Ostavite komentar


    1. Veceras im Dacic ode u narodne pevacice. Ostade diplomarija bez ministra koji, doduse, ne zna nijedan jezik, ali mu je sudbina namenila da bude kafanska pevacica.

      1. Sinoć je to bio cirkud.Ja de u muziku baš razumem,završio san neke škole u toj oblasti.Čovek nema veze sa pevanjem.Vadio ga Džinović.Ali ima hrabrosti.Da izađe,samouveren na scenu.I da de bruka.

        1. Ja ne mogu da shvatim, uprkos tome sto pokusavam da odgonetnem tu enigmu, odakle toliko gluposti, primitivnosti i slepila kod jednog, moram priznati, obrazovanog coveka? Da li on stvarno ne vidi da od sebe pravi karikaturu? Znam, da ga okolina, posebno ona u njegovom kabinetu, po tipicnim ulizivacko-poltronskim manirima , ohreabruje da nastavi sa glupostima i unizavanjem, recimna „podrske“, poput: „bravo ministre, razbili ste ih“ ili „Boze, kolikoi ste vi muzicki talentovani“. Pametan covek, uprkos pohvalama, odmah shvati gde mu je mesto ali, oni kojima je Ceca Raznjatovic uzor i ideal, ocito to nisu sposobni. Ministre Dacicu, manite se brukanja. Niste u pitanju Vi i Vasa licnost. Ako ste zaboravili obavljate jedan vazan drzavni posao.

      2. Možda Dačić ne zna ni jedan strani jezik,može da ode i u “pevačice“,ali 16 zemalja povukoše priznanje KiM…Jeremić-Pozderac zna strane jezike,pogotovu one “zelene“ katarske…pa,samo priznavali svi KiM,a niko ne povuče priznanje…znači,“pevačica“ ipak korisnija od Sundjer Boba-Jeremića.Da,to su “bezvezne zemlje“,ali…kad su priznavale KiM.onda to nisu bile,ali na glasanju u UN.njihov glas vredi koliko i glas U.S.A. Britanaca,Kine,Rusije…samo što nemaju pravo veta,ali za veto su tu Kina i Rusija.

        1. Sve je to tacno i na tome cestotam, kako Dacicu, tako i Ministarstvu spoljnih poslova. Svestan sam i uloge Jeremica, kao i njegovog nacina ponasanja jer sam na svojoj kozi osetio SAV njegov primitivizam i objest,, koji krase sve skorojevice kada su na vlasti, bez obzira na njihovo obrazovanje i znanje jezika. Medjutim, ne mora Dacic zbog Jeremoica, ili bilo koga, da izigrava kafansku pevacicu. Gospodine Ljubisa, biti ministar spoljnih poslova, cak i jedne ovako male drzave, velika je obaveza i cast. Morate priznati da ministar, uvek mora biti svestan svog polozaja i odgovornosti. Na stranu to sto je, poput njegove zamljakinje ANTITALENAT ZA MUZIKU.

  1. Lepo,
    samo neka se izgrade autoputevi i mostovi. Nije me briga koji su, ovi ili oni.
    A kad više nemate šta da prigovorite, onda se pribegava starom receptu, ismejavanju i etiketiranju.

    1. Kakvo povrsno posmatranjw. Pravi isprani mozak okupiranim medijima. Jesi li ti svestan da je projektovana cena autoputa u ravnicarskom delu 3-4 miliona evra po kilometru a sa mostovima oko 8? Znas li koliko je ova deonica placena po kilometru? 12!!!! Znaci 4 miliona evra po km je preplaceno. Tj na 17 km to je 68 mil €!!! Koliko je drugih investicija moglo da se ucini sa tim novcem?! Da ne govorimo o stotinama km preostalih autoputeva na kojima se takodje nestrucno rasipao novac i preplacivalo oa negde i ponovo gradilo pa doradjivalo…. Zato i necemo imati za bolnice, skole, vrtice, vece plate…. A to su nase pare!

  2. Cela vlada je dosla na otvaranje 17 km autoputa! Sa mostom da ne gresim dusu… Kao da se otvara svemirska stanica…

  3. Sve autobus do autobusa, da iz neba plaha kisa padne nidje ne bi na zemljicu pala vec na dobra kola i busove.

  4. Tek sam sad malo bolje pogledao fotografiju i vidim tu je ova sto nam maze oci sa clansvom u EU do kojege nikad doci nece.

  5. Ovi počeli sami sebe da ismevaju! A šta će ti opozicija kad imaš ovakve na vlasti. Sami sebe će smeniti. Kad bolje razmislim, možda će predsednik sam sebe da razreši dužnosti ovih dana. Ništa me ne bi čudilo.

  6. Aman više,
    svi po Evropi i na Balkanu izgradiše puteve i niko nije pravio cirkus od toga.

    1. Bas na protiv bote, teksta ima koliko hoces za one koji citaju. Za vas botove to ne vazi jer vam menadzer cita sta da pisete.

  7. Ma šta padobranom!? Naš predsednik bi skočio bez padobrana bre, samo bi ustao, stresao prašinu, namestio naočare, kucnuo sebe po glavi kao helikopter tri puta klimnuo istom glavom u znak odobravanja i počeo da maše okupljenoj razdraganoj masi.

  8. Nista cudno. Ovakav kic,sund,primirivizam me ne iznenadjuje. Ovakvo je 80% Srbije. Ljudi,nista se slucajno ne dogadja!!!

  9. Trebalo je da potražite na Youtube i proverit – pesma je nastala pre 2 godine i samo je iskorišćena ovom prilikom.

  10. Divno je gledati ispade mrznji analiticarki, istoricarki i slicnih parazita koji su svom zivotu nisu 1 drvo zasadili. Svaki uspeh je podsetnik vama koliko ste nesposobni i mali…Nece vas narod…

  11. Sve ovo mnogo liči na „200 na sat“… A šta je bilo posle toga, valjalo bi se prisetiti…

    1. U pitanju je šal, ne džemper. A osoba je gradonalelnik Beograda koji se ne meša u svoj posao, inače hirurg po struci.

  12. Jedan jedini pametan i realan komentar je vaš ovo drugo
    trli baba lan da joj prođe dan .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.