Bulatović: Nedimović nije na radnom mestu, nije na njivi – gde je i šta radi?

Ostavite komentar


  1. Čuvajte se, Zimbabve i Burkina Faso! Ima da vas prestigne ekonomski tigar po bedi života koliko već 2023!

  2. Kamo srece da je u tekstu izneto jos sto sta. Kao na pr.: vika cika kako paori ne osiguravaju useve vec traze pomoc od drzave kad je gusto, a drzava subvencionise osiguranje. E pa, od avgusta kad sam podneo papire od osiguranja psenice, do danas nije ni dinara uplaceno. Zatim, sta je sa dugovima paora po pitanju doprinosa pio i zdravstva? Godinama se govori o tome i nista. I jos bi mogli…al moram po naftu da zavrsim oranje.Pa i da od kuce radi, valda bi stogod naradio.

  3. ministar ovaj mesec dežura na jovanjici i okopava tamo SNS njivu. Probajte u decembru.

  4. Moj komentar je uspesno primljen ali nije objavljen,jer sadrzi podatke kako drzavno zemljiste licitiraju mestani za one koji na to nemaju pravo uz dodjetimi 3-5 hiljada evra u zavisnosti od povrsine koju prepustaju.Drugo takvo se zemljiste raubuje cestom setvom secerne repe u tropolju,vec se ustanovilo da se na takvim zemljistima smanjuje % humusa.Trece sam upitao poljoprivrednu inspekciju kako se vodi knjiga polja drzavnog zemljista sa upisom celokupne tehnologije,kada su proveravali te zakupce kako vode podatke sta je radjeno i sta je uzgajano na drzavnom zemljistu.Cetvrto,zakljucak da je drzavno zemljiste Alajbegova slama za ministarstvo poljoprivrede,lokalnu samoupravu,polj.inspekcije.Drzava Jugoslavija imala je knjige jednoobrazne za sva imanja gde se vodila tehnologija za svaku parcelu,sada nema jednoobraznog sistema vec se vodi kako ko hoce i to elektronski sto se moze brisati i prilagodjavati sopstvenim interesima zakupca.Posto jedna parcela nije u rukama zakupca godinama,vec se svake godine menjaju zakupci na doticnoj parceli.Predlazem da se novinari istrazitelji pozabave ovom rabotom koja je svojstvena u Vojvodini gde su od bivsis kombinata zemljiste izdaje putem ko da vise,svake godine u novembru mesecu.Tako se izbegava setva jesenjih strnina,gde se gaje samo repa,suncukret,kukuruz i soja.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.