Bulatović: Proizvođači bacaju krompir

Ostavite komentar


  1. Živo me zanima kolika je cena uvoznog krompira ako je otkupna cena domaćeg 7 din./kg.???

  2. A kada bi se nas krompir otkupio i oni koji imaju fabrike za zamrzavanje od njega napravili zamrznuti krompir u svim oblicima kao sto je recimo pomfrit , pa recimo krompir za djuvec, pa krompir za musaku, pa krompir za bosanski lonac, ili krompir sitno naseckan na kockice a pitu krompirusu.
    Nezgodno je sto veliki restorani ne rade u punom kapacitetu zbog KOV 19 a sigurno da bi ga trosili u velikoj kolicini da nije situacija ovakva kakva je , ali bi se mozda kupovao od strane domacica ako mu cena ne bi bila velika, pogotovu sto takav krompir ne moze da proklija i za domacice je super a i krompir je inace jako zdrav i treba se koristiti u sto vecoj meri.

  3. Kad ne umeju da „peku“ votku… Kako nikad nema kuknjave zbog slabe cene i potražnje za šljivom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.