Bulatović (SSP): Subvencije za poljoprivrednike koriste samo članovi SNS-a

Ostavite komentar


    1. Znači i Aleksić iz Trstenika je SNS-ovac? Pa on je dobio 130 000 evra za traktor i sve priključne mašine i opremu.

    2. Pitanje trenutnog stanja poljoprivrede nije pitanje samo za ministra poljoprivrede, vec za one koji upravljaju Srbijom. Jer to je u Srbiji strateska grana privrede, gde radi milion ljudi, koji hrane SEDAM MILIONA gradjana Srbije i ko zna koliko drugih izvozom nase hrane.
      Ali ranije komunisticke vlasti, koje preko klonova i nedoraslih naslednika i dalje vedre i oblace u Srbiji navikli su da je poljoprivreda NARODNA KUHINJA, u kojoj svi treba da jedu besplatno, dok seljaci u istu tu proizvodnju ulazu sve sto imaju, pa u poslednje vreme sve cesce i svoje zivote, jer su zrtve bezocnog prelivanja kompletnog prihoda u druge, uglavnom neprofitne sektore privrede.
      Zato su seljaci dovedeni u polozaj KAMIKAZE, da poginu radeci u bescenje i drzeci odstupnicu svojoj deci, koju EVAKUISU U INOSTRANSTVO, uglavnom na zapad Evrope. Da i omladina sa sela ne bi dozivljavala sudbinu svojih roditelja, koju je ovaj rezim izgleda resio da dobije nekom pricom o trzistu, na kome svakakav uvozni otpad od hrane ima prednost nad domacom, svezom i ukusnom hranom.
      Zato nam ponuda na pijacama i izgleda kao deponija odbacenog voca i povrca iz neke albanske, turske ili poljske hladnjace.
      Da mi u Srbiji imamo Predsednika Republike i Predsednika vlade, oni bi malo prosetali nasim selima i poljima i videli da je polovina najboljih njiva u teskom korovu, da onu drugu sve teze obradju oni malo ekonomsko jaci seljaci, koji uprkos dobroj mehanizaciji jedva odrzavaju proizvodnju, jer nigde nema radnika koji bi radio na poljoprivredi. A, i drzava , ako danasnju Srbiju mozemo tako nazvati sve cini da proizvodjacima otme ono sto su proizveli, preko cene koju bezocno DAMPINGUJE cak i ispod nivoa CENE PROIZVODNJE. Tako drzava uspesno gasi POLJOPRIVREDU, osiromasuje i unistava seljaka. Ali je prvo dobro pljacka.A, posle ce valjda da neka sarena “politicka elita “ preproda nasu zemlju Albancima, Madjarima, Hrvatima, Nemcima i Turcima. Bas kao sto je upropastila i industriju, pa je posle preprodala strancima.
      ALI SVI TREBA DA ZNAJU, KAD SE PRODA POLJOPRIVREDNO ZEMLJISTE PRODAJE SE I TERITORIJA SRBIJE. TO JEST DRZAVA. ONDA CE NOVI GAZDA DOCI I SPRAVOM ISTERATI STAROSEDEOCE, CIJI SU PRECI SAMO U POSLEDNJIH 100 GODINA DALI VISE OD TRI MILIONA ZIVOTA DA BI ODBRANILI OVU TERITORIJU.

  1. E, ajde malo ulaganite. Ja sam iz Omoljice, nisam njiov, i redovno imam te pare. To se samo papiri urade kako treba.

  2. Šta tu ima čudno? Pa jasno su imali slogan za izbore „Za našu decu“ a ko je pominjao vašu pa da subvencije daju vašoj deci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.