Bunt sa tribina (ne)može da sruši rejting Vučića

Sagovornici Danasa različito gledaju na uticaj i domete sve češćih skandiranja navijača protiv predsednika države

Ostavite komentar


  1. Mozda bivsi Seseljev nosac gajbica treba da donese besplatno pivo na stadion. Da li bi to smirilo negativno skandiranje ili bi ga gadjali flasama, prosudite sami.

  2. Navijači Partizana? Pa oni se tuku medju sobom i ne odgovara im ništa, da ih je dvojica na tribinama, opet bi se potukli. Nego… Šta bi sa onim navijačima sa severa, što su pevali, „Spasi Srbiju Borise“… i to pred Putinom? A šta je sa onima što su pevali, „Hej, hej Djilase, vrati pare“… Zaboravilo se, ili je zabranjeno pisati o tome?

  3. Skandiranja ranije nije bilo. Sto znaci da je njemu rejting već pao. Pola Srbije navija za zvezdu , a druga polovina za partizan . Navijač partizana mora bas da voli vucica pa da predje preko toga sto mu uništava partizan već 10 godina.

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.