Čanak: Bojkot izbora je drugo ime za bele listiće

Ostavite komentar


  1. Ja redovno pratim domaća i inostrana politička dešavanja.
    Još nisam ništa čuo konkretno od bilo kog političara u Srbiji ali o pljuvanju na ostale političare nonstop. Uostalom morate svi dobro proučiti šta je važno i bitno za budućnost našeg društva.
    Moralne vrednosti i svest građana su stavke koje se kod nas nerazvijaju dovoljno i jednostavno nepostoji neki državni instrument koji bi kontrolisao sve javne postupke koji doprinose ili otežavaju napredak u tom pravcu.
    Sve ostalo bi posle toga bilo smešno.

  2. Prosto je neverovatno, u istoj rečenici tvrditi da su uslovi za izlazak na Izbore neregularni, i ujedno pozivati gradjane da izadju na njih. Srbiji je dosta pobeda izvojevanih u obračunima izmedju dve političke bande, u kojima se pobedjuje bezobrazlukom, lažima, interesnim dogovorima, i pridobijanjem kriminalnih klanova koji vam kasnije obezbedjuju opstanak na vlasti.

  3. Čanak i Čeda su najskuplji sendvičari u dugoj istoriji srpskog sendvičarenja. Stidite se….

  4. Da, ti bi znao sve o izborima i Miloševiću. Izašli ste 24-tog i pobedili. I šta ste uradili sa tom pobedom? Okrenuli ste leđa ovom narodu, koji vam je bio saborac i sašetač tolike godine. Nafatirali ste se i seli u udobne fotelje. 5tog oktobra izgubio je Milošević ali je izgubio i ovaj narod. Još imaš obraza da pominješ Nikolića u kontekstu najgoreg rešenja za Srbiju a pod Miloševićem izgiboše sva ona deca. Totalno odsustvo uma i morala. Nešto svojstveno ovom režimu.

    1. Zašto Danas dozvoljava ovakvim likovima prostor koji svojim izjavama prljaju. Svi znamo da je Čanak kao i Čeda uzeo mnogo više od novca koji su nudili Sergeju

  5. Porediti Madjarsku i Srbiju kao drzave i demokratski nivo u njima, danas, je teska uvreda za Madjarsku. Bolji primer bi mu bio pobeda opozicije u Istambulu gde cak ni Erdogan nije koristio „metode“ koje koriste AV&Co. ali je probao da ospori rezultate i ponovio izbore na kojima je jos drasticnije izgubio… bas zato sto mu ni u tom ponovljenom glasanju nije palo na pamet da koristi „metode“ koje vladajuci koriste u Srbiji. Postedeli su ga zasluzene robije za brutalno premlacivanje onog nesrecnika i sada mu nista drugo ne preostaje nego da bude „konstruktivna opozicija“… a mozda je i prihvatio ponudu koju je Sergej Trifunovic odbio…

  6. „..Čanak: Bojkot izbora je drugo ime za bele listiće..“
    – Gresis, krme, i to mnogo !!
    – Da bi neko ubacio „beli listic“ on MORA da izadje na izbore a cilj odn. smisao bojkota izbora je upravo obrnuto – da se na izbore ne izadje.

  7. Tvrdnja da je „na vlasti diktator koji je pogazio sve institucije i koji se mora svrgnuti silom jer je to partiotska dužnost svakog ko Srbiji želi dobro“ je apsolutno tačna, ne treba je dovoditi u pitanje.
    Dolazak Medvedeva posle pritiska Grenela je jasan signal šta se iza brda valja i čijim će se interesima podrediti Srbija. Ruske služe i domaća peta kolona su odavno prisutni i delotvorni u Srbiji to samo oni manje pametni ne žele da vide.

  8. Nećemo na izbore…u Srbiji vlada medijski mrak.Opozicija moze da se vidi samo na: N1,Naša tv,Nova s,Al Jazzira,Dw,Slobodna Evropa, uskoro i Euro News…a pisani mediji: Danas,Nin,Vreme,Blic..Ps:Plašim se da sa ovakvom opozicijon

  9. Idi sa Čedom,Šešeljem,Vulinom,itd… na Pink. Da između Kontravizije i Zadruge pričate bajke.

    1. Od silnih televizija ti nabroja Pink…Vučić na Pink opozicija Naša tv,Nova s ,N1,Al Jazzira,Dw,Sl.Evropa…

  10. A od silne pameti si se prelio pa sad brojis 300 kg . Ja takvima ne verujem..Nisi u stanju ni za stolom da se obuzdas a kamoli za nesto drugo

  11. Opet nam se iz dela opozicije kao i ne tako davno podmeću „spasonosna rešenja“!?! Sećate li se belih listića? Šta su nam dobro doneli, a intelektualna elita ih je zagovaram? Doneli su nam Tomu Diplomu i SNS. Želite li Mišu Vacića? Ako opozicija nastavi da luta, on će nam biti realnost.

  12. Bojkot je los. Samo ce jos vise ojacati SNS. Izbori ce svakako biti legitimni, i sta ste onda uradili?

  13. Vučić je predsednik svih građana, jer su odluku doneli oni koji su glasali, ne beli listići, ne uzdržani. Slušajte Čanka, čovek izgovara ono što svi misle.

  14. decentralizacija Srbije kao uslov demokratizacije pod vlašću SNS jednostavno nije moguća i da su i najsitniji pomaci ka decentralizaciji onemogućeni sužavanjem prostora za političko odlučivanje u Srbiji na jednu kancelariju i jedno predsoblje“. Pa bre taxisti u BEOGRADU su dobili po 5k evra subvencija, a deca u ostatku Srbije na granici siromaštva! 36000 ljudi se hrani u narodnim kuhinjama. Sledeći izbori su najbolje mesto da žgadija sruši i da konačno radimo za sebe…

  15. Ajde da se razumemo jednu stvar. Ništa Vučić ne radi drugačije od Miloševića kad su izbori u putanju. Glasaju mrtvi, nameštaju se glasovi itd, ali se ne skida vlast bojkotom već izborima ili revolucijom. Ili izađete svi i glasate i pobedite četvrtinu populacije koja glasa za SNS ili izađete na ulice spremni da ginete, treće nema! Manite se tih priča ko će videti bojkot izbora, neće niko!

  16. Znamo rezultate belih listića a bojkot je gora stvar. Izaći će pozicija na izbore pa će skočiti sama sebi u usta; pa će LSV biti opet kriv.

  17. Čanku Gospodine Nenade,prvo kao političar morate da znate da beli listići automavki postaju glasovi najbrojnije stranke na izborima,a bojkotom glasove niko neće dobiti.Osim da sedite u fotelji sa vlastima ništa niste naučili,ali nikad nije kasno.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 9

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.