Čanak: Evroazijskom unijom Rusija obnavlja sovjetski blok za 21. vek

Ostavite komentar


  1. Dosta mi je „pametnjakovića“ koji su dorasli da drže lekcije Rusiji, Kini, Indiji …Jasna je i pozicija Čanka. On sebe vidi kao vijvođanskog Rugovu, ako ne i Haradinaja.

  2. E došlo vreme i da Čanak komentariše Evroazijsku uniju i Palmera, krupan političar međunarodnog formata. Šta ovi naši sitni politikanti sebi dozvoljavaju, samo da skrenu pažnju na sebe. Pa on ne zna šta se dešava u Novom Sadu, a ne u Evroazijskoj uniji. I što rekao Andrić „Kako štetni i po društvo i pojedinca opasni mogu biti ljudi koji zbog svoje ograničenosti neograničeno veruju u svoju pamet i pronicljivost i u tačnost svakog svog suda i zaključka.”

  3. Mister gronik, u Rusiji odavno nema ničeg sovjetskog.
    Da li vi gledate i mislite gronikom?

  4. Jao Neso, nadam se da te kum Mladja, doajen evroazijskih integracija nije cuo. Kao ni general Resetnjikov, njegov drugar i Putinov omiljeni bezbednjak. Oni se toliko trudili zarad „njihove stvari“, od Terazija do Sevastopolja, pa i kum Djido finansirao stvar a ti tako. Salim se, cepaj Neso, ako mene i nece da puste, tebe moraju.

  5. Beše neka priča o 5 miliona maraka koje dade Lafarž nekim političarima za privatizaciju cementara… ne mogu da se setim o kojima je reč. Šteta što sam zaboravan…

  6. Možda je i tačno da „Srbija u Evroazijskoj uniji može da bude samo privezak“ ali je pitanje da li u EU i to može da bude.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.