Čanak na TV Hepi: Za mene lično Kosovo je nezavisna država

Ostavite komentar


  1. Sta i ocekivati od propalih, prevazidjenih i izlizanih politicara kao sto s Canak, Vuk Draskovic ili C. Jovanovic nego da u zamenu za bilo kakvo, minimalno prisustvo na politickoj estradnoj sceni, odrade sta treba za sponzore, bilo da se radi o odbrani Mila, priznavanju albanske tvorevine na Kosovu, davanju legimiteta hrvatskoj zlocinackoj politici ili podrzavanju ukidanja Republike Srpske.

  2. Čanak ti nisi izdajnik za Hrvate, dabi ti dao taku izjavu u Zagrebu protiv Hrvata i hrvackog ozemlja jutro nebi dočeko živ, u Srbiji možeš da laješ koliko ti duša želi a Vjerujem daćeš i srbima jednom doć navh ku.. a daćete ustavit jer stvarno svemu jednom dođe kraj.

  3. A za nas srbe sa Kosova lično Čanak je NIKO! Čankov lični stav je za pitanje Kosova : NIŠTA!

  4. Čanak je kačio zastavu Katalonije na prostorijama LSV-a, u znak podrške Kataloncima kad su prije par godina pokušali da se otcijepe od Španije, dok je istovremeno cijela EU podržavala teritorijalni integritet Španije. To najbolje pokazuje koliko je on „ozbiljan“ političar.

  5. Najzad jedan pravi Srpski patriota da istupi i da kaze istinu. Sa takvim ljudima kao Canak Srbiju ceka buducnost u Evropi, sa ostalim zna se, buducnost je u Aziji preko Belorusije i Kazakistana.

  6. Od njega ništa pametno čuti sutra će i vojvodinu proglasiti da nije naša malo je reći budala

  7. Canak je u pravu, realan i vrlo inteligentan covek. Bilo bi dobro da ih imamo vise ovakvih!
    Potpuno se slazem i sa komentarom Srbina!
    Dokle cemo pricati da je Kosovo nase a 95% zemljista u vlasnistvu Albanaca!

  8. Što Čanak govori Vučić misli a ne sme da kaže.Na njihovu žalost nikada Srbija neće priznati tu lažnu državu.

  9. Čanak parazit koji od udbe debelo naplaćuje svoj rad. Bio je utvara svakoj vlasti pa i ovoj nekad davne 1945 imali su resenje za ovakve spodobe koje piju krv narodu prodajuci nacionalne interese naroda. Ovaj gospodin premlatio je coveka na mrtvo ime sa gorilama boravio u farmi a danas visokomoralni gde su moji novci

  10. Čanak kaze istinu, on neprekidno prica realnost a mi zmurimo pred istinom, zelimo da cujemo lazi, zaljubljeni smo u lazi. Cak i Vucic ponekad prica isto ali to mozete procitati izmedju redova. Kosovo je drzava priznala Srbija ili ne, ako hocete da se uverite idite tamo, preko granice.

  11. Za Erdogana je severni deo Kipra isto „nezavisna drzava“, imaju i sud i policiju… I? Razlika je u tome da je Erdogan ipak na neki nacin uspesan politicar dok Canak to nije.

  12. Ovo što govori Čanak je istina. Ali isto tako Srbija ima pravo da ovu istinu relativizuje. A to znači jednog dana tenkovima ili mekom moći da je potpuno poništi. Za mene, Nenad Čanak je veoma vrijedan srpski političar, isto kao i Aleksandar Vučić i još neki. Nikako izdajnik. I mnogo toga što kaže me tjera na razmišljanje, a to je rijetkost danas.

  13. U komentarima sve pršti od besa, uvreda pretnji, a niko da kaže u čemu je Kosovo Srbija. To što plaćamo duple plate, račune i poreze Srbima koji tamo žive ili lažu da žive, to što plaćamo dembele po nekakvim kancelarijama za Kosovo i što su neki zaradili bogatstvo vičući Kosovo je Srbija, ne menja činjenicu da je Kosovo država, jer smo ga izgubili lošom politikom i ratom. Ne moramo da ga zvanično priznamo, ali bi trebalo da se osvestimo

  14. Moze canak biti najgori na svetu ali ovo sto prica o kosovu je tacno a osudjuju ga oni koji ne bi ni turisticki otisli na kosovo a kamoli da zive ili ne daj boze da posalju tim srbima neki dinar , kad srbi krenu da se naseljavaju na kosovo on vise nece biti u pravu

  15. Canak govori isinu.To vas lazne patriote boli.Sloba ga predao i vi to znate.Bravo Canak.

  16. Pa čovjek je rekao istinu koliko god ona boli.Svi vi koji laprdate o Kosovu kao dijelu Srbije trebali bi dati odgovor.Kako Kosovo sa 99% Albanaca vratiti pod srbiju.Več je jedna generacija kosovara rođena u toj državi.Kako sada njemu dokazati da je to srbija.To se ne može riješiti ni sa ratom ni sa klanjem.

  17. Kako se tebi raduju oni koji žele da rasparčaju ovu zemlju… Kada bi građani drugih država tako razmišljali, ne bi bilo ni njih, ni države. Srećom, ti i tebi slični biće zauvek u ogromnoj manjini u ovoj državi.

  18. Republika Srpske je po svemu samostalnija i nezavisnija, budzet puni sama… Ali Canak naravno nece reci da je za njega licno Republika Srpska samostalna i nezavisna i da treba prihvatiti realnosti na terenu. Ne isplati se, gazde su protiv.

  19. I za tvog novog „gazdu“, pardon „šefa“ takodje. Posle predaje vodosistema Gazivode i prenosne mreže EPS Kosmeta, tkz. Republika Kosovo je postala energetski i funkcionalno nezavisna od Srbije.

  20. Pa i jeste memamo sole kontrolu granica oni imaju svoj sistem policiju sud tablice… Narod se patrga skoro 30god oko kosova. Generacije nemogu normalno u evropu zbog kosovs. Tu koris ima kancelarija za kosovo i politicari za ove ili one pojene.

  21. Cenim da ce ova Cankova izjava sledecih dana da bude objavljena jos nekoliko puta i to na naslovnoj i da ce se pustati ‘komentari“ koji hvale i uzdizu doticnog.

  22. Nenad Čanak od uvek govori Istinu i iznosi REALNOST na Terenu.
    Sto pre Srbijanprihvati Realno Stanje,biće bolje generacijama.

  23. To je njegovo misljenje i ima pravo da ga iznese. Moje misljenje je da zbog ovakve izjave treba na sud, pa u zatvor.

  24. Ko još citira Čanka? Koliko mu je drag novac dokazao je učešćem u Parovima. Svako ima cenu koštanja.

  25. Vucicev Covek(Canak)…
    Odradjuje prljave poslove nedovrsene u regionu…
    Hepi Televizija-Milomir Maric
    Sve Jasno

  26. Voleo bih da svako onaj ko tvrdi da je Kosovo Srbija ode u Đakovicu i razvije Srpsku zastavu isto onako kao što zo sme da uradi u Valjevu

  27. Inteligencija i rezonovanje Canka je na zavidnom Djakovica bi po njemu za vreme Turskog ropstva bila deo Turske ane okupiran grad osvojen agresijom.

  28. Svi vi kompletno treba da idete u zatvor za vaše sramne izjave koje koristite protiv države Srbije. Sve ste prodali sad vam je predsednik kriv. Dogodine u PRIZRENU!!!

  29. Canak bi za pun canak,pare prodao rodjenu majku kamoli kosovo.Od nkega su samo gori oni koji ga glasaju.

  30. Kurti je slab političar, predlažem da zaposli Čanka ima da svi priznaju Kosovo. Pametan čovjek a ima i štap tako da ima sve argumente za takvu funkciju. Jadooo.

  31. Kada vidim kome smo verovali i nadali se da ce nas oni izvesti iz krize i svega loseg iz 90tih tu mislim na Canka,Cedu i Draskovica kojima je politika bila sredstvo za svoj dobar zivot.Strasno

  32. Kada li će svi ovi koji su trenutno na političkoj sceni 30 godina otići jednom zauvek. Da nisu uzeli neki serum za večni život. Koliko je ovaj pojeo nedužnih svinjskih gronika i malih janjića žali bože

  33. udao si se mlađan za Živana Berisavljevića, pa si se posle udavao za koga si stigao, ko je dao više. Na prvi sastanak DOS-a, dovezao te komšija kombijem „za sopstvene potrebe“, i još se nabacuješ, kao, još nisi mator za udaju. Izazivaš ljude da te vređaju… vabiš, podmećeš se da te neko isprosi. Sramota.

  34. Nenade ! Negde Sam cuo da si izjavio da TI je neko iz porodice bio na solunskom frontu Muslim da TI je to bio deda da je on sada ziv ja verujem da bi se tebe javno odreko , njemu laka zemlj I Slava mu I znao je zasta se borio , a tebi je Malo sto te mrzi 80% srba , Treba da se stidis .

  35. Kosovo je okupirano, a nekad si bio idol Vojvodine. Sa ponosom sam nosio ligaške majice. Čak sam i dolazio do vaše stranke i razgovarao sa rukovodstvom. A sad si pao nisko. Odreći se dela teritorije je loše, da budem fin.

  36. Nije ovo nista, sta tek Canak radi i izjavljuje kada udje u neku albansku pekaru i trazi u zamenu burek…

  37. 99% nas koji komentarisemo ovde,nemamo ni znanja ni informacija o temi. Kompleksno je. Ljudi olako iznose stavove. Imam utisak da mnogi svojom otadzbinom smatraju kucu I pola dvorista. Ne celo. Rekao bih I da nam je um jos manje sirine. Da ne kazem jos uzi.

  38. Pijun u ulozi faktora nestabilnosti u državnom projektu više režima unazad u Srbiji. Zamislite u SAD bi njegov ekvivalent bio običan izdajnik, i to onaj prhko procesuirani, iza rešetaka. To je oličenje fenomena duboka država.

  39. Pijun u ulozi faktora nestabilnosti u državnom projektu više režima unazad u Srbiji. U prevodu: Glasajte za Vučića da vam slučajno ne zavlada ovaj… ovakav… nikakav…

  40. Ono što političari pričaju je jedna stvar a situacija na terenu je druga. Mi granični prelaz sa Kosovom možemo nazvati kako hoćemo : administrativni prelaz ilidrugačije, ali je to granični prelaz sa drugom državom : sačeka vas prvo naš carinik da vidi šta nosite, pa policajac da vas registruje, pa onda albanski policajac i albanski carinik. Zar to nije carinski prelaz iz jedne u drugu državu. Da je to naša teritorija prelazili bi bez kontrole. Pa veća je kontrola tu nego na prelazu u Bosnu ili u Hrvatsku. Da ne govorim da tamo imaju kompletnu administraciju sa kojom mi nemamo nikakav kontakt : sudstvo, policija … I kako nije posebna država ? To što je „naša teritorija“ to odgovara samo aktuelnoj vlasti, jer veliki deo naroda ne zna pravu istinu pa im, na žalost, veruje. A Čanak je rekao istinu i nije bitno da li mi je simpatičan ili ne.

  41. Gospodine Canak za vas moze biti sto hocete ali za vecinsku Srbiju nije i zato vas niko nista nepita a VOJVODINA je Srbija i dok smo mi srbi iz bosne poreklom vi autonomasi nemate sanse nizasta.Kako te nije sramota pa nezavrsava se zivot stobom.

  42. Srbija je uvek imala izdajnike u svojim redovima.Nisam siguran da su uvek kažnjeni od naroda,ali od Boga verujem.
    Sreća ovog naroda što je „č“anak niko i ništa,ali moj Srbski narod bi trebao da ga stavi na stub srama.To je namanje što može i treba.

  43. A za mene si ti uvek bio i bićeš kompletan plaćeni izdajnik što se vidim debelo isplati

  44. To kraljino, konacno neko ko nije stao u mesto ko negleda proslost vec buducnost

  45. A ko pita propalog političara,i čoveka koji ceo život svađa narod.On je jedan propala politička ličnost

  46. Stator Canal drzi u ruci sataru kao Ovi iz pravde testeru Navi ljudi kao nekad sa bagerima lepo idu u Istoriju,

  47. Da ja lično mogu, posle ove izjave bih Čanka proglasio personom nongrata, nacionalizovao svu pokretnu i nepokretnu imovinu i proterao iz Srbije!!!
    Za njega je očigledno sledeći korak odvajanje Vojvodine od Srbije!!!
    Pa dokle više da Srbija trpi sve ovo???

  48. Tvorci nezavisnog Kosova su Slobodan Milosevic i Vojislav Seselj. niko toliko nije sebe ugradio u taj projekat. Canak je vazduh, nije uopste znacajan osim eto, radi nesto sto priznaje realnost koju su nam ova prva dvojica doneli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.