Čanak o incidentu na RTS: Opozicija i vlast – ovnovi na brvnu

Ostavite komentar


  1. Ne beri brige! Tebe nijedno brvno ne bi izdržalo, pa sada, kao čovek bez biografije (mLogo si se preigrao), ispod brvna čekaš da ti nešto upadne u – čanak. Što ne biva, jer „takvijeh ima dosta, ko kamenja ispod mosta“.

  2. A da li Canak zna sta je? Vlast ili opozicija,nemoze se baviti politikom ako se jasno ne opredelis! Sta si ti politicki komentator?

  3. A VI STE NISTE KAO VLAST; A SIGURNO NISTE OPOZICIJA.
    ŠTA STE ONDA?
    N I Š T A ?
    BOGATO NIŠTA!

    1. Bez ovog mislioca,ne bismo…znali de cemo i sta cemo?!?Vazne reci iskaza..blago si ga nama..Sram Te bilo aman vise i batalite sa ovim sponzorusama

  4. Niti se protesti osipaju , niti se neko inati. Javni servis RTS je izasao iz svog mandata ISTINITOG I OBJEKTIVNOG i PRESAO NA REZIM OKTROISANOG izvestavanja gradjana Srbije o svim najvaznijim DOGADJJAJIMA u zemlji. Ako manifestacija nezadovoljstva na desetine hiljade ljudi u Srbiji u 100 gradova nijje dogadjaj koji zasluzuje makar TRI MINUTA u DNEVNIKU, dok se partijsko mitingovanje A.Vucica po Srbiji satima prati u LAIV programu, onda poslodavcu RTS-GRADJANIMA SRBIJE nije ostalo nista drugo nego da na najneprijjatniji nacin STAVI DO ZNANJA otrgnutom Bujosevicu i Stefanovicu da oni ne rade ono za sta smo ih mi platili.
    Dakle g. Canak problem nije u inacenju vec u izlaskuu iz mandata rukovodstva RTS. A, novinare tu niko nista ne pita, oni odavno nisu slobodni, jer ste njihovu slobodu delom POJELI I VI, kroz velike apanaze iz raznih skupstina i gradova. Vi ste ovde veciti politicar, a rezultat vase politike je sve manje i manje SLOBODE. Prema tome najboljje je da se drzite petog americkog amandmana i CUTITE, jer sve sto govorite moze se upotrebiti protiv vas.. Jer uloga Ceda-Canak suvise je providna. Jjednostavno po zakonu kupac-GLEDALAC ima pravo da prodavcu-BUJOSEVICU reklamira BOFL ROBU. I oni su sinoc uu RTS dosli da traze ispravnu robu koju su uredno ;platili, ali su ih odande izbacili sa Zandarmerijom jer oni ne priznaju zakone, pa ni zakon o pravu POTROSACA.

  5. Pokusaj drzavnog udara , drzava mora da reaguje ostro i sve vinovnike kazni i krivicno goni. Stetu naplatiti organizatorima u celosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.