Čanak o zvaničnicima Srbije: Kukavice jer nisu došli na komemoraciju u Potočare

Ostavite komentar


  1. Sto nitko od citaoca nema razumijevanje za osudu genocida?Zalosno gde smo i koliko daleko smo dosli…

  2. Da bi se osudio genocid isti je morao da se desi.Ko je od gospode iz BiH osudio genocid koji je počinjen Srbima i Hrvatima?

  3. Da slusam ove udbase koji saradjuju sa tim istim neoradikalima u Novom Sadu? Meni je strasno sto su pobijeni ljudi u Srebrenici, samo neka mi pravnik navede definiciju genocida i ratnog zlocina. Jel broj ubijenih razgranicava ta dva pojma? Shvatite da je ubijeno i 5 ljudi, ovo bi bilo za osudu.

  4. Koalicioni partner naziva Vučića kukavicom?
    A to što ga zamalo nisu linčovali Čankovi prijatelji iz Srebrenice pre 7 godina nikom ništa?

  5. Istina je najveća noćna mora za sve koji veruju u laži sa zapada. 30.000 Srba iz Bosne je nastradalo u ratu 90-ih. Zbog lične sigurnosti od maltretiranja Bošnjaka, mnogi Srbi su napustili Bosnu i nikad se neće vratiti. Srbi nisu genocidan narod, to se vidi kroz istoriju, a i danas se to vidi – novopazarskim muslimanima danas ne fali ništa, uživaju sva prava kao i Srbi iz Šumadije… Kosovski Albanci pokušavaju da optuže Srbe za genocid nad Albancima na Kosovu a svi vide da su skoro svi Srbi proterani sa srpskog Kosova, Albanaca je preko 90%. Da je u Srebrenici izvšen genocid, ne bi tamo bilo ni jednog muslimana danas.

  6. @Jo Radan
    Čoveče, ovde se ne radi o problemu čitaoca da se osudi genocid, već o tome što se žrtve koriste zarad materijalnih i dnevno političkih interesa.

  7. „Nenad Čanak, lider LSV “
    Ima li u tom LSV jos nekoga osim njenog lidera? Sudeci po izbornim rezultatima tesko je u to poverovati. Ali izgleda da je to irelevantno, dovoljno je da on ima pravog ambasadora u zaledjini.

  8. Bravo za Nenada Canka, covek je primer empatije na delu, ovaj covek cuva obraz srbije!

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.