Čanak: Obradović naneo štetu odnosima Srbije i Ukrajine

Ostavite komentar


  1. vaša politika se i zasniva na mržnji. prema tzv. „dođošima“. odnos bg prema ostatku srbije je uveliko bolji nego odnos ns prema ostatku vojvodine. u tome su čak i ovi bolji.

  2. Boskic je ocevidno prolupao nije mu ovo prvi put,ali sto je zajednicko za sve njegove gluposti je sto veca steta republici Srbiji i zato nece na izbore jer sa ovakvim programom sigurno ne ulazi u parlament a i otisao mu je prijatelj ambasador Skat pa nece imati podrsku za cenzus koji je neophodan za poslanicki mandat,a gospodin Canak je veci patriota nego Boskic.

  3. nisam neki simpatizer canka ali je ovde potpuno u pravu, obradovic se ponasa nedostojno poslanicke klupe

  4. Ukrajinci i nisu bas neki na koje se trebamo ugledati,pa tu nema narocite stete.Licno su mi neprihvatljivi i Canak i Obradovic,a bogami i Ukrajinci.

  5. Krim je deo Rusije i to je završena priča. A Čanak je odavno nebitan i to je završena priča. Što se Boška tiče on je mali Šešelj, e tu priča nije završena.

  6. Znaci place se “ na Kosticevom grobu“. Kakvi odnosi sa Ukrajinom, koji se zasnibaju na svercovanom oruzju.
    U sustini Ukrajina je kao i Srbija jedna upropascena zemlja, koja ce se dodatno rasparcavati, jer ima najlepsu i najplodniju obradivu zemlju u Evropi.
    I kakve smo mi veze imali dosad sa Ukrajinom osim mafijaskih. Pa Vucicev rezim, koga podrzavate i Vi podrzava Porosenka, iako je Volodimir Zelenski bolji politicar, koji pokusava da iscupa Ukrajinu izkandzi korupcije u koju ih je udavio bivsi americki potpredsednik BAJDEN.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.