Čanak osudio zatvorske kazne za katalonske političare

Ostavite komentar


    1. Au, razume se u Kataloniju….ali nisu uzeli da brane PRAVOG PATRIOTU UZBUNJIVAČA koji je stavljen u zatvor jer je obelodanio podatke da je otac ministra policije kupovao po povlašćenoj ceni oružje u Krušiku koje je posle preprodavao…. eh, Čanak u to se ne razumete….

  1. A zatvor za uzbunjivaca u slucaju Stefanovic stariji nije osudio… on najbolje u Kataloniju da se iseli.

  2. Taj ce i kada poseku celu Frusku Goru pojavljivati u novinam da izjavi zabrinutost za amazonske sume. Uzbunjivac iz Krusika koji je konacno dokazao da je dr. Nebosjin tata najveci i najpovlasceniji izvoznik oruzija i koji zbog toga cami u zatvoru priveden kao najgori terorista, to za Canka nije tema.

    1. Kakav crni: „Uzbunjivac“?
      Spijun koji odaje vojne i drzavne tajne i to preko drustvenih mreza a ne prijavom u nadleznim institucijama.

  3. Jel osudio zatvorske kazne za ove naše iz „inicijative, krušika“ itd? Nije!?

  4. A da li će I oni-vama, gospodine Čanak doktor Nenade dati podršku jednog dana,povodom iste stvari,kada nekada napravimo državu?

  5. Ahahahaha! U zemlji gde se prebijaju politički neistomišljenici, hapse uzbunjivači i prijavljivači kriminala, korupcija i bezvlašće caruju, demokratija postoji samo kao jezička floskula, sloboda medija obitava u tragovima Nenad Čanak je uznemiren visinama kazni za katalonske političare?!

  6. Nesto mi providno deluje ovaj Cankov vapaj iz Vojvodine. Samo Katalonija je do pre 300 godina bila nezavisna drzava! Dalji komentar nepotreban! Naravno da su kazne drakonske ali kako to bas samo Canku da upadne u oci pored tuzne situacije u sopstvenoj domovini (ili delu domovine)!

  7. Licemer ne interesuje ga šta radi odnosno ne radi naše tužilaštvo ali ono što njemu ne nanosi štetu kod vlasti to komentariše.I šta bravo kome i za što bravo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.