Čanak pita da li su iznad zakona oni koji su organizovali bakljade po Srbiji

Ostavite komentar


  1. Neka pita svog gazdu avava,koji ga finansira,da bi ucestvovaoj.na „izborima“.

  2. Pa jesu! Eno ih veru se po najvišim zgradama po Srbiji. A ulaz u njih su im obezbedili „profesionalni“ upravnici, i odstupnicu čuvala gradska milicija, na čelu sa Vesketom i Vučićem.

  3. Članak a šta je sa topovskim udarima petardama raketama i pojačalima zaglušujeće buke koja je počinje u 2005h to može to nesmeta tvojim očima i ušima naprotiv prijati ta scena a kad posle toga krene druga strana to nije po zakonu. Vi političari već godinama stvarate zlu krv u narodu radi vaših interesa i fotelja. Pustite da narod na izborima kaže koga će a ne huškati i potpaljivati vatru u vreme kada se borimo od ove nevidljive bolesti koja vlada u celom svetu. Toliko o tvojoj demokratije i objektivno sti.

    1. Nisam cuo dr Nestorovica da prica kako baklje unistavaju vieus a topovski udari ga jacaju. Pricas gluposti. Poljenje baklji je protivzakonito po zakonu koji je doneo sveznajuci velikosrbin. A sada se zavukao u misju rupu jer navijaci pale baklje po njegovom nalogu. A i ti se oglasavas ne bi li koja mrvica sa njegove bogaye trpeze zalutala i u tvoja gladna usta i nahranila bednu dusu.

  4. Samo nemojte naglo gosp. poslanice…!! Mozda treba formirati anketni obor…??

  5. Da li je iznad zakona onaj što vozi motorne sanke po centru Novog Sada ?!

Ostavite komentar


Politika

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen 10

Vučić danas na radnom ručku koji organizuje Fon der Lajen

Posle odvojenih razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Briselu sa Miroslavom Lajčakom - u sedištu Evropske unije danas se sastaju lideri Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije učestvuje na radnom ručku koji organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.