Čanak: Putinov režim dodaje zapaljene fitilje balkanskom buretu baruta

Predsednik LSV za Danas o tvrdnjama da se ubistvo Olivera Ivanovića poklapa sa ruskim interesima u regionu

Ostavite komentar


  1. Jedni naprednjacki botovi optuzuju Ameriku za ubistvo OI, drugi Rusiju… Interesantno li je sta pokusavaju sakriti…

  2. Iako se bas ne slazem sa Vasim zahtevom,da se srbijanska policija ukljuci u istrazi na Kosovu,za ostalo Bravo.Rusi su ti koji "gase pozar" na Balkanu benzinom.Od krvavog rasturanja SFRJ,preko ubistva Djindjica,pa sve do "republike sumske" i Dodika,svuda se osecaju pipci KGB i Rusa.Najgore je sto su na vlasti u Srbiji proruske partije i politicari,koji izvrsavaju naredjenja.To sto je imidz Srbije poljuljan,koga briga?Dacica,Vulina?Ne,gospodo,oni "rade" svoj posao,dobijen iz Moskve.Ako bude ili…ili,pridruzice se "baba juli" i njenom sinu u Moskvi!Zivi bili pa videli!!!!

  3. A Američki režim kakve fitilje dodaje i pali!!!. Koliko znam Ruski režim nigde u svetu nije izazvao haos i nerede a američki jeste, zapalio je i uništio pola sveta.

  4. Наравно да је потребно дати дипломатски имунитет русима у Центру у Нишу и војну базу на аеродрому Поникве код Ужица што је у духу политике неутралности и равнотеже. Ова комбинација једино не одговара оном делу "дубоке државе" који се већ продао НАТО пакту и ЕУ и на тој основи већ јавно почиње да води издајничку спољну политику.

  5. Sve tačno. Žalosno je što jedino Čanak i LDP u ovoj zemlji otvoreno govore o ovome. DS ćuti , ostale ćutologe i političke kalkulante" druge Srbije" da ne pominjemo..

  6. Dobro je G dine Canak da ste vi politicki vatrogasac sa vasi separatistickim izjavama.

  7. Sve je ovo ok sto kaze. Samo sto je canak za mene zavrsio karijeru onog Dana neposredno nakon petog Oktobra kada umesto da zatvore pink za sva vremena, on se tamo estradisao za klavirom. To je bio kraj njegovog puta.

  8. Nenad Čanak, lola iz Novog Sada je od politike kojom se bavi napravio STRAŠAN BIZNIS za sebe od koga lepo živi. Malo se ponaša kabadahijski, malo trči po svetu (Katalonija i sl) kao ON je sada važan i bitan. Šta radio, šta uradio – ništa. Osmi što se dobro zeza i provodi na tudji račun.

  9. Sto duze budemo imali"zamrznuti konflikt"sa Albancima i zategnute odnose sa susedima,sto duze traju pregovori sa EU,jer nismo u stanju da ispunimo njihove standarde,sto duze na vlasti budu oni koji su sirili mrznju koja je i dovela do ratova(sto i danas rade nesmanjenom zestinom,)to cemo biti blize Putinu i ukrajinskom scenariju.

  10. Canak je tipican glodar. Gde god moze da se ogrebe za lovu, tu je. Da je ovo drzava ko sto treba, jos bi on svirao bluz u Sremskoj Mitrovici zbog prebijanja onog nesrecnika u novosadskoj birtiji. Gori je populista od Vucica, samo je neuspesniji. Ima srece da nikako ne naletim na njega. Dobio bi tortu u lice i nogu u debelo dupe.

  11. Hajdemo ovako na teritoriji Srbije su dva Humanitarna Centra Americki Bondstil kod Urosevca i Srpsko=Ruski kod Nisa – ukinimo oba i mirna Backa. P.S Funkcioneri Crvenog Krsta i Crvenog Polumeseca imaju diplomatski status i imunitet sto su neretko u BiH i na KiM koristili za sverc oruzja i terorista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.