Čanak: Srbija da proglasi 11. jul Danom sećanja na genocid u Srebrenici

Ostavite komentar


    1. Ima li kraja trapavoj politici Nenada Čanka, ako je legalista morao bi to isto da traži i od suprotne strane, tj da se u BiH obeležava 12 jul dan stradanja Srba u Podrinju. Koliko je Bošnjaka posetilo srpske grobove u Bratuncu ni jedan, koliko je Srba bilo u Srebrenici mnogo, od Tadića pa naovamo i šta dobijamo za uzvrat samo nove napade, to tako ne ide zbog zakona akcije i reakcije, to mora da zna i Čanak.

  1. Kada budeš zatražio od Beča da proglasi da je 1914 nad Srbima u AustroUgarskoj i izvan nje izvesen genocid od strane carske vlasti u Beču, onda ćemo i mi razmotriti tvoj zahtev.

  2. Rece koalicini partner socijalista i radikala?! Al je krenula kampanja! Milina!

    1. Dokle ce taj politicki marginalac bez glasaca Canak da dobija medijski prostor i satanizije i izdaje ovaj narod, pa nigde u susedstvu kod nase bivse brace ne pistoji takav izrod koji pljuje po svom narodu. Mi smo ovce sto to tolerisemo. Nije mi jasno da li on ima istomisljenika i glasaca medju Srbima.

  3. Овај Чанак само оваквим нарученим изјавама купује себи слободу.Јако добро он зна да је у Сребреници боло ратних злочина али не и геноцида. Па Србија нема дан којим би се обележио геноцид над србима у Јасеновцу, где је само именом и презименом на монструозан начин уморено 20000 деце..а било је далеко више…..
    Неморално је на такав начин борити се за власт….али..Чанак и морал…то су две различите ствари….

  4. A ostali 355 dana proglasiti danima secanja na to kako je Canak izdao 5 oktobar 2000 i ubio nadu u demokratske promene.

  5. А како би било да се законски кажњава свако проглашавање Срба „геноцидним“ када се добро зна да су Срби били највеће жртве јединог геноцида на Балкану? И да Чанак први одговара за ово.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.