Čanak: Srbija jednopartijska država, u Srbiji najviše ruskih plaćenika

Ostavite komentar


  1. Objavljivanjem Čankovih meditacija direktno pomažete Vučićev režim!!! Slučajno?

  2. Nenade pitaš li se ponekad koliki je tvoj doprinos ovako lošoj političkoj situaciji u Srbiji. Lično mislim da je veliki.

  3. Debeovac se opet aktivirao kako je izvisio iz vlasti. Ista faca kao Cheda prvi reket Novog Beograda, nula podrske u narodu a pojavljuju se u medijima.

    Ovaj necovek do juce ljubio pozadinu glavnom Tamnicaru, a sad jednopartijski sistem.

  4. UPRAVO JE SUPROTNO. NPR. U VOJSCI SVE SU PODANICI ZAPADA.BROZOVI VOJNICI.

  5. Hvala Vucicu sto je sve partije unistio, al posebno volimo sto je unistio DeBeLoguzog i Čedu prvog reketa Srbije.

    Srbija je DeBe partija i dok se ne otvore dosijei nema napretka ovoj zemlji. Pijavice nikad nece prestati da piju krv ovoj zemlji.

  6. Sve je istina sto Canak kaze, samo sto je sve to vazilo do pre 5-10 godina. Danas je Srbija uveliko ruska gubernija, preplavljena ruskim kvislinzima koji sebe nazivaju patriotrama. Predsednik mora prvo da ode po blagoslov Putina, posto se srpska vlada kroji tamo negde u Kremlju. Cinjenica da u Srbiji ne postoji prozapadna opozicija, cak se niko otvoreno i ne usudjuje reci da je za Zapad (osim par svetlih izuzetaka), govori najbolje koji je ovde stepen podanistva prema Rusiji zavladao.

    1. Prozapadna demokratija nam ogulila kozu s ledja. Pa da vidimo sta ce da bude sa proruskom?.

  7. Nikada Srbija nije bila bliza sirijskom scenariju nego danas.Nesposobna da prizna realnost,laze da su joj strateski interesi u EU,postaje sve vise sredstvo u obezbedjivanju ruskih interesa u destabilizaciji Balkana.“Podanici su od budale napravili genija“a sada taj genije od srpskog naroda pravi budalu.

  8. Kakva je brana do sada postajala u skupštini? Kako je to Rusija „imperijalna“, a zapad koji bombarduje koga stigne nije(inače, nisam Rusofil)? Koje to stranke imaju ideju i ne koriste politiku za svoj džep? Ajte molimte, gomila izrečenih gluposti. Zna se zašto smo zemlja jednog čoveka…

  9. Promene su već počele, jer smo se oslobodili 2 kreature – tebe i vojvode

  10. Neša nije dobio ništa pa je ljut. 30 godina i njegova baljezganja slušamo. Al zato zna da bije kad treba. Fuj

  11. Gospodin Čanak, koji me neodoljivo podseća na onaj simpatični lik iz stripova, koga deca zovu Hromi Daba, i kao čovek sa izuzetrnim smislom za humor, zamenjuje teze? Srbija i Srbi jesu država i narod sa predominantno rusofilskim rasdpoloženjem i to u procentu od barem 80% ali, ovde postoje uglavnom plaćenici koji rade za zapadne /i svoje/ interese. Zar gospodin Čanak nije pravi primer tih „prozapadnjaka“?!

    1. Frau zoranče šampion zamene teza i podmetanja…bilo kome pa i čanku da prebacuje zamenu teza.

  12. „Američki, nemački, britanski, hrvatski, mađarski… Jedino niko nikada za nekoga nije rekao daje ruski plaćenik. A takvih je u Srbiji najviše“, rekao je Čanak.

    Govoreći o protestima u Srbiji, on je poručio da dok ne vidi protest „bez ijedne slike Draže, Mladića, Putina i Svetog Save, bez ijednog popa i akademika SANU, ja u neke velike promene ne verujem“.
    Dva zaklucka koje ni top ne mogu da ruse.

  13. Slika uspešne Srbije bez ijedne slike Svetog Save, bez ijednog popa i akademika SANU je kristalno jasan i nedvosmislen cilj. Sasvim u skladu sa nekim stavovima o Srbima i srpskoj suverenosti kao stalnoj opasnosti koju treba umanjiti rasparčavanjem srpskog korpusa, medijskim izbezumljavanjem, smanjenjem teritorije na kojoj imaju suverenost i razvojem instrumenata za nadzor te preostale suverenosti. Ne slažem se sa Čankom, stojimo na suprotnim stranama. Međutim, moram priznati da on posvećeno obavlja posao na kome je angažovan i da je lojalan uposlenik. Kada bi svi bili u toj meri odgovorni na svom poslu, svet bi procvetao.

  14. Svakom poštenom gradjaninu,a ne ruralnom Srbijancu iz južnoistočne Srbije ne pada na pamet da se okrene naopako i da nadglasa sramotu koja je obuhvatila Srbiju dolaskom na vlast Vučića u obliku „Vučić i naša deca“.Ta sekta će uskoro pasti najdalje polovinom iduće godine,pa će svi zaposleni od strane te sekte se naći u redu pred Biroom za zapo[ljavanje.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.