Čanak: Srbiji ne treba nova, nego bolja vlast

Ostavite komentar


  1. Народу не треба власт јер човек терба да слуша себе и буде у колерацији са природом (све оно што фали цивилизацији и 21. веку).

    Народу не требају политичари јер исти брину само о свом џепу, како што дуже остати на власти и где изазвати нови рат да би што више профитирали на туђој несрећи.

    Тако да не верујем ни теби, Чанак, ни Ђиласу, ни Вучићу, ни Ђинђићу, ни Меркеловој, ни Трампу, ни Путину а ни Ердогану.

    Сви се они боре (као и хорда људи око њих) да што више профитирају.
    Да носе то богатство у загробни живот, па да их донекле разумем.
    А овако… Ништа неће променити моје мишљење.
    Јер је главни проблем у човеку и његовој природи.
    А похепа ће нас истребити једнога дана.

  2. Gospodin Čanak je u pregovorima za ulazak u rijaliti od septembra a o tome nas je pre neki dan rezimu blizak list obavestio.Kako nije bilo demantija od strane gospodina Čanka a i imao je vec slične angažmane kako ga uzeti za ozbiljno.

    1. Treba ga uzeti za ozbiljno, itekako. Čovek koji uspešno sarađuje sa krimancima na vlasti pokazuje da nema morala, skrupula, ne preza ni od čega, samo da bi udovoljio sebi (i svojima, eventualno)…

  3. Paraziti poput Čanka sa imunim sistemom poput zombija sa pečatom udbe i cije na dokumentima uspešno pije krv ovom narodu,glumeći demokrati i rijaliti zvezdu. Mister dolar za ovog parazita je sveta krava a poduzna muva zanimanje,čmar kom se on klanja je svetilište na kom mu gospodar daruje svoje darove. Ko ovu budalu dvorsku ludu još shvata za ozbiljno,čovek koji je u kriminalu do guše,prebiješ čoveka na mrtvo ime i ti pričaš o demokratiji pravdi e moja Srbijo jadna li si.

  4. Politikom se bave ljudi koji neće ili ne znaju da rade neki pošten posao.
    A što se Čanka tiče, on je pravi lik za neki rieality show. Nije mu mesto u politici, suviše voli da se politikom bavi.

  5. Ne bih se ja sa tako bednom perspektivom pravio baš toliko pametan.

  6. … Pa MUDRO RECENO ! SRBIJI netreba nikakav vlastodrzacka vlast – nego NARODNA ! to je tesko postici od vlastodrzaca … OD PAMTIVEKA ! ALI + BOG ZNA ?! “ tesko je bilo tucima 500+ godina pod srbima „

  7. Ma vazno je ostati na vlasti lepo lagati i pricati pa do i jeste na nasoj sceni, pogledajte gde su i sta rade u poslednjih dvadesetak godina, ko na rijngispilu

  8. Skandalozan interviju koji potvrđuje da je LSV potreban i nov i bolji predsednik, isto kao i Srbiji nova i bolja vlast. Zamislite , čovek koji se decenijama neuspešno bavi politikom , kao politički lakrdijaš , isto toliko nedodirljivi i verovatno doživotni , ne predsednik, već vođa i monarh u LSV , kojem ni lični ni porodični zivot nije za ogledanje, drznuo se, po ko zna koji put , da deli savete, lekcije, kritike i vizije. A, lični primer? “Ti budi promena koju želiš da vidiš“. ( Gandi) . Kako bi bilo korisno da ga neka gravitacina sila izmesti iz politike .

  9. Ko god pričao o pokrajinama u Srbiji priznaje i podržava promenu srbske teritorije 1974.god unutar njenih tadašnjih granica. Znači da je ideološki opredeljen za jednopartijski komunistički sistem. Pošto se tadašnja odluka o podeli Srbije na tri dela obrazlagala njenim prirodnim slabljenjem da bi ostale Republike imale razvojnu šansu zato što su bile manje (tzv. srbska hegemonija), svako ko se zalaže za postojanje Pokrajina uopšte je – neprijatelj. I to otvoreni. Srbiju treba decentralizovati. Imamo regione i njih treba razvijati nezavisno od Beograda. Ali govoriti o Titovim projektima da nas dotuče kao narod kao o nečemu normalnom – to može samo komunista tog vremena. Druže Čanak, ostavi se rušenja naše državnosti. I ti i tebi slični „razgraničari“.

Ostavite komentar


Politika

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“ 8

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“

U Skupštini Srbiji svašta je moguće, pa i da potpredsednica parlamenta Marina Raguš, dugogodišnja radikalka, zatim članica SPAS Aleksandra Šapića i konačno poslanica SNS bude jedna od govornika na "Danima Amerike". Štaviše, ona će uputiti pozdravne reči na ovoj manifestaciji, koja će biti održana 20. septembra u zgradi parlamenta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.