Čanak (UDS): Stanje na Fruškoj gori je alarmantno

Ostavite komentar


  1. Ove godine su stotine kilometara autoputeva izgrađene južno od Save i Dunava. U Vojvodini je planirano 17km, a koliko znam ni to nije urađeno, tako da priča o tako velikom projektu kao što je Fruškogorski koridor može samo da služi SNS-u da obmanjuje Vojvođane.

  2. Da li znate šta znači za malo mesto kao što je Irig kada kroz njega prođe između 10 000 i 12 000 teretnih vozila? Koridor je neophodan i za Petrovaradin, jer isti ti teretnjaci prvo prođu tuda. Pozdravljam akciju lidera UDS!

  3. Ljudi, situacija je alarmantna, Čanak je to dobro primetio. Fruška gora je devastirana, šuma se seče, a putevi se ne obnavljaju. Ako se dozvoli probijanje puta i tunela, možemo zaštiti ono što je preostalo. Zato ću glasati za Vojvođanski Front i Ujedinjenu demokratsku Srbiju!

  4. Sećate se Mirovića koji je u svom obraćanju najavljivao probijanje Fruškogorskog koridora, prvog, drugog, petog obećanja… Tresla se (Fruška) gora, a od koridora ostao samo – miš! Vreme je da 21. juna odlučimo da posao započnu drugi, koji o Vojvodini brinu. To bi bila dobra vest…

  5. Dok se Fruska Gora ne vrati u nadleznost APV ne mozemo ni da ocekujemo nista bolje… Bravo, Čanak, glasaću za tebe, ali te drzim za reč.

    1. Izgradite most kod Bačke Palanke ne trošite pare na tunel

  6. Nije problem samo u Sremu putevi po Vojvodini su zapušteni i uništeni. Vojvođani, dignite glas.

  7. Bravo za Čanka. Ubijaju nas teretnjaci godinama, a one u BG baš briga za nas!

  8. Da je Vojvodina istinski autonomna pokrajina, ovaj problem bi bio odavno rešen, nema tu puno filozofije. I zato Vojvodina Vojvođanima, za Vojvođanski front!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.