Čanak: Užasava me odnos Evropske unije prema agresiji na Ukrajinu, najgore što može da se desi je da ubiju Putina – a da se sistem ne promeni

Tribina "Ukrajina iz prve ruke" u beogradskom KC Grad

Ostavite komentar


  1. Nenad Čanak, kraj vica. Nađite nekog kredibilnog političara da iznese svoje mišljenje ili su vam Čanak, Korać i ekipa, maksimalan domet.

  2. Ko o cemu baba o ustipcima a lider strane agenture sa akronimom LSV, o prizivanjim na politicka ubustva…

  3. Gomila gluposti od ovog Čanka.Rusiju optužio za fašizam a u Ukrajini je on legalizovan na državnom nivou.Rusija je čekala osam godina da neko razgovara sa njom i ništa.Onda je došlo ovo sve.U suštini ovaj Čanak je vrlo zloban čovek.

  4. Nenad Canak samo proglaseni mudrac. Po kojoj logici Danas objavljuje njegove politicke analize? Sta je on, ko je on, zbog cega on?

  5. Bravo Čanak. Treba pokazati da u Srbiji ima i normalnih i civilizovanih ljudi, koji su odmah shvatili šta je značilo rušenje Berlinskog zida, pa i sad shvataju šta se dešava na relaciji Rusija- Ukrajina.

  6. Понекад се чини да није нормалан, а он је у ствари много покварен и сплеткарош. Али од нечега мора да се живи…

  7. A kada bi medju ove ljubitelje.americkog imperijalnog fasizma stavio samo jednog normalnog coveka odmah bi im maca pojela jezik

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.