Koja su to jedina dva i po političara u Srbiji po mišljenju Čedomira Jovanovića?

Ostavite komentar


  1. Čeda Jovanović je bio na vlasti i pokaza je da nije posoban ništa d auradi, zašto bi ljudi sad glasali za njega.

  2. Чеда Јовановић је један од ређих принципијелних домаћих издајника (Чанак му је за петама). Он је, за разлику рецимо од Мила Ђукановића – издајник од почетка, никада није ни глумио патриоту и био прелетач – једном издајник – вазда издајник.

  3. Jovanović tvrdi da u politici Srbije postoje „dva i po političara – Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i on.

    Da nije i sebe „uracunao kao polovinu politicara“, cime je sebe daleko „precenio“, moja komsinica „baba Rada“ bi mozda i mogla prihvatiti njegovo mišljenje ali ovako jednostavno ne ide !
    Moja komsinica „baba Rada“ ne moze da prihvati da jedna „neartikulisana osoba“ za sebe tvrdi da vredi „pola politicara“ a za one koji bar koliko toliko „osecaju“ da ova ovakva Srbija nije ono sto bi vecina gradjana zelela da jeste, tvrdi da „nisu nikakvi“ !
    Moja komsinica „baba Rada“ javno pita“, zna li uopste neko zbog cega se ova „nemusta osoba“ koja „tesko da moze razumeti i samu sebe“, kandididuje na ovim izborima 17. decembra ?

  4. Jadan si Čedomire Jovanoviću.
    Ucenjen i sada od ove vlasti, kao i nekada od one. Sve vlasti te teraju da radiš prljave poslove. Nekada je to bilo
    Šurovanje sa mafijom. Sada je odvlačenje 1% glasova oppziciji, ako i toliko možeš.
    Žao mi te je, jer to još uvek posmatram kao onog dragog dečka sa studentskih protesta.
    I dok manipulišu tobom, verujem da dobijaš veoma malo za uzvrat.

  5. U kom trenutku čovek postane toliko politički irelevantan da više nije vredno prenositi njegova politička mišljenja i izjave? Ozbiljno pitam, ne znam čemu prenošenje bilo čega što on kaže, a posebno ove konkretne izjave. Druga je stvar ako je spreman da se javi kao svedok – saradnik, to bi bilo vredno čuti, ništa više od toga.

  6. Šta će, od onolikog bogatstva, fabrike, Mikonosi, obezbeđenja, lude žurke – do isečene struje…sve pobelelo i obelelo…Mora ovako, imajte razumevanja.

  7. „volim izdaju ali ne volim izdajnike““, cini mi se da ima dosta politicara koji o Cedi i njegovoj politici tako misle.

  8. Učlani se u radikale ko ti brani nemoj nama da reklamiraš supstituciju devedesetih Milošević-Šešelj i sebe kao novog portparola
    samo da bi zadržao franšizu za neke makarone,špagete,njoke ……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.