Čedomir Jovanović: Mirjana Marković je emanacija zla

Ostavite komentar


  1. Bez ikakve sumnje. Ali, isto tako, ti si apsolutno savrsen primer za nekoliko stvari-po izboru, redosled nebitan:
    Oportunista, zalosni proizvod sistema, lazni moralista, lazna elita, lazna gradjanska svest, lazna opozicija svih sistema ukljucujuci i onaj u kome si imao izvrsnu vlast, politicka prostitutka..i tako dalje, spisak je poduzi..

    1. Bravo, Vinstone tri puta bravo!
      Još da dodam da mu je mesto odavno iza brave, počev od „puta u Italiju“ da bi Đinđić bio ubijen, preko prijateljevanja s najvećim ološem, koji su ubili Đinđića, kriminalnim bogaćenjem, do današnjeh stanja pod repom Vučiću!
      Još jedan Bosanac, ogoljeni mafijaš, neskriveni izdajnik – ali omiljeni opozicionar, uz Čanka, njihovom Vođi.

    2. Kad covek kojeg vecina naroda smatra za zlo sme za nekog drugog to da izjavi a moj odgovor cenzurisete sta je to,demokratija.

  2. Ocigledno ona cetvorica sa Ibarske Magistrale se ne racunaju…..za ove levicare tamo ko da su izginuli neki pilici a ne ljudi….Ljigava si i prokleta Srbijo.

  3. Mislim da Čedina tvrdnja nije daleko od istine.
    A Čeda je odličan primer kako politika i biznis u Srbiji idu ruku pod ruku. Teško je u Srbiji ostvariti krupan biznis bez politike. Kad to proradi, eto vila na Dedinju, džipova…

  4. Možda jeste oličenje zla. Kada sam je još davno, u nekoj prilici, video u opnoj crnini kako se penje stepenicama Belog dvora, znao sam da nam se približava zlo. Ipak, za razliku od M. Marković, gosin Jovanović je oličenje, ništavnosti, bezvrednosti, lažnog morala i intelekta. Tipičan primer produkta ulice odakle je direktno „uskočio“ u fotelju potpredsednika vlade..

    1. Da li si bio iskren u pogledu pokojne julijane ili si to napisao da bi imao dignitet da pljuneš na čedicu. Kakvi botspin majstori ste vi svi današnji naknadno pametni botovi. Dotična pokojnica je bila i ostala zlo zla koje je zadesilo Srbiju a nemerljivo je sa bilo čim.

  5. Pa dokle više da ovog dokazanog kriminalca reklamirate u sretstvima informisanja.Pa njemu je odavno mesto iza brave,i to višegodišnje.-Treba ga vratiti u one iscepane starke i farmerke,a ono što je iskoristio da odrobija.Dok se to ne desi da kriminalci budu iza brave a ne na TV ili novinama nama nema bolje.

    1. @bata rale***Ako je „dokazani kriminalac“ kako to da nije osumnjičen,uhapšen,suđen i osuđen i nije u zatvoru a u domašaju je srpskog pravosuđa?! A imate i dokazanog,osuđenog ratnog zločinca u Skupštini i to nikome ne smeta?Ne smeta ni kada ratni zločinac Vojin Lazarević drži predavanja na Vojnoj akademiji?

    2. @bata rale***Ako je „dokazani kriminalac“,kako to da nije osumnjičen,uhapšen,suđen,osuđen i u zatvoru,a u domašaju je srpskog pravosuđa?! Možda ti znaš nešto više o Čedinim aktivnostima a nisi prijavio?E,onda se i ti vodiš pod karakteristikom „saučesnik“ ili „onaj koji ometa istragu“! Vi sve znate ali imate mali problem:nemate dokaze…Za Mirinog Marka se bar zna da je noseći gajbice zaradio milionče DEM,a šta vi imate da ponudite kao dokaz za Čedin lopovluk?

  6. Ovi danasnji su jos vece zlo pa ih
    podržvas, zato bolje ti je da cutis.

  7. Pa što onda podržavas ovog na vlasti kad ju je on oslobodio optužbe i svega što je uradila i još joj daje da je sahrane pored Slobe ,eto to me interesuje

  8. Nemoj opet ko tele pred rudu.
    Sačekaj da ti Veliki Tata dozvoli da to kažeš.
    Pri tom imaj u vidu da je prvorođeni već rekao nešto suprotno.

  9. Neverovatno kolio izliva mrznje prema coveku koji ama bas nista nije lose uradio. Lopovluk koji se toliko spominje je rezultat pisanja tabloida, a nista konkretno. Zalosno koliko mrznje u narodu samo zato sto im se ne svidja njego stav o svim problemima. Kuda ces narode sa tolikom mrznjom u sebi.
    I za kraj, nasa stara izreka :“huka na vuka a lija odnese jagnje.“ 🙁

  10. Zato je njen pulen aprepodobni ministar vojni Vulin bas super, sigurno ga mnogo postujes kao I celu ovu vlast

  11. Kao prvo nicija smrt me ne raduje. Kao i dosada i sada Ceda je u pravu. Od 1988 pa do danas na vlasti su jedan krug partija i polticara koji kreiraju javno mnjenje uredjuju UNISTAVAJU drzavu i drustvo tako da smo tu gde zasluzujemo. Izuzev 2000 – 2003 ostalh 29. DVADESET OSAM godina su ,,scijalisti“ radikali kostunicini nacionalisti su na vlasti ne clanovi nego sami akteri nase propasti, Izvolite i dalje glasajte i kukajte i citirajte tablojide o Cedi ovakom i onakom, sem pljuvacine nadjite nesto da i mene razuverite a sto bi kad vam je dobro !!!!

  12. Ma vi ste svi jad i beda. Ceda je optuzio Mirjanu Markovic za krivicu za Stambolica, Curuviju i Djindjica. Da podsetim, 4 istaknuta clana SPO-a su poginula a pravi target je bio njen Predsednik. Sta meni govori o Cedi kad on tako odvaja zrtve…….ja ovo citam kao da ceda porucuje „Pa dobro, tragedija su ovo troje …..a za ovo cetvoro iz SPO-a, to djene djene i da joj zazmurim“. I vi ovde napadate Cedu jer je plajckao jer smrce, a ne napadate ga sto je 4 zrtve ignorisao. Jadna ljigava Srbijo.

  13. Sikter u sns sta se vise foliras ti si njihov glasnogovornik ,dali si svestan da si u g….nima du guse nemas kud .

  14. Nekada bih rekla za ovog čoveka da he mlad i perspektivan; a sada mislim da je totalno promašio ulogu i temu!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.