Čedomir Jovanović na izborima u okviru građanskog pokreta „Zvono, a ne stranke“

Ostavite komentar


  1. Bravo Čedo 1%, je najbolje što moćete postići. Koliko si dobio id Vučiča, za ovu egzibiciju?

  2. Tako je! Zvono a ne stranke!

    Šta će nam stranke koje ne slušaju zvono Maje Gojković, samo Pavloljevi poslanici mogu u Skupštinu.

  3. Ova put, nećeš moći proći cenzuzsa, ma kako mali bio! Jedino možeš sa shqima…

  4. Otac mi je pričao da ljudska glupost nema granice.
    Taj sinonin danas poistovećujem sa Č.J.

  5. Ovo mi zvuci kao Pavlov efekat. Zvono zazvoni a psi u coporu trce da oglodju ono malo dostojanstva sto nam je ostalo.

  6. Kakvo razocarenje Nikola Samardzic. Udruzuje se sa nemoralnim i bahatim Cedom koji u poslednje vreme ne moze da izgovori nijednu suvislu recenicu a sve sto uspe da kaze je kritika Djilasa a ne Vucica.

  7. A u međuvremenu bi moga da istražnim organima objasni par činjenica o poreklu imovine ili ti kako od studenta postati bogataš preko grbače onih sa kojima si šetao.

    1. Mogu samo da ga mrze oni što ga ne vole kaže pesma stara.Idemo Jovanoviću u nove pobede!

  8. pa ako se ne budeš angažovao u kampanji i uspete da sakrijete od javnosti da iza zvona stoji čeda i LDP možda pređete 1%. Predlažem da se registrujete kao manjinska grupa i eto vama 2-3 poslanika.

  9. Ceda je glas razuma u ovoj vukoj…i.
    Alo ljudi, pa zar ste toliko ogrizli u mrznji i ludilu da tako kritikujete nekoga koji se zalaze za TOLERANCIJU?
    Sta je alternativa? Nacionalizam? Fasizam? Rat i tenzije?

  10. Pitanje je, da li je realno da ovaj i ovakav blok moze preci i ovaj smanjeni cenzus ali, Gradjanski Pokret ovog tipa koji bi okupio Gradjansku Srbiju u jedan blok, je vrlo vazan za ovu zemlju. Srbiji, narocito u samom parlamentu nedostaju predstavnici prave Gradjanske Srbije. To je realnost koja se dogoila tako sto su se i ono malo Gradjanskih opcija koje su, bar deklarativno, postojale, su se odrekle svog Gradjanskog pravca zbog okretanja temama koje „donose glasove“ i tako potpuno potopile i „prikaz“ postojanja Gradjanskih opcija u Srpskom parlamentu. Na nasem Balkanu, opcije ovog tipa i generalno nisu zastupljene u parlamentima sa vise od 3-9% , da li zbog nekakvog Balkanskog mentaliteta ili moza „kletve“, ali u svakom slucaju, moramo bar teziti da postanemo racionalno, normalno drustvo , i bar se nadati da ce se u narednih nekoliko generacija ova tragicna slika Balkanske politicke scene, razvedriti .

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Niko ne radi za Srbiju koliko EU 10

Žiofre: Niko ne radi za Srbiju koliko EU

Šef delegacije Evropske unije (EU) u Beogradu Emanuele Žiofre izjavio je danas u Nišu da niko ne radi za Srbiju koliko to čini EU i najavio da će kroz Plan rasta u naredne tri godine Srbija dobiti kroz reforme 1,5 milijardu evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.