Čedomir Jovanović najavio izlazak na izbore 1foto Medija centar

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je danas da će na izbore izaći pod sloganom „Mora drugačije“ i da će u kampanji građanima govoriti istinu o Kosovu, koju niko ne želi da kaže.

Jovanović je istakao da je zbog događaja od 24. septembra u Banjskoj i ćutanja povodom tih dešavanja rešio da izađe na izbore i da ne želi da živi u zemlji u kojoj se građani opredeljuju između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

„Neću da lažem zemlju o Kosovu, da nudim lakši put, jer ćemo na kraju tog puta nestati“, rekao je Jovanović.

On je najavio i izlazak na beogradske izbore, navodeći da želi gradonačelnika koji će pomiriti Beograd i lečiti Beograd.

Čedomir Jovanović je dodao da se protivi francusko-nemačkom planu, jer oni koji su ga pravili nisu mislili o Srbiji.

Kako je rekao, on želi da buduća vlast u Srbiji pozove predstavnike Prištine u Beograd ili da ode u Prištinu, da razgovoraju i da Kosovo bude zemlja srpskog i albanskog naroda, da oni koji žele da to bude albanska zemlja idu u Albaniju, a oni koji žele srpsku zemlju u Srbiju.

Prema njegovim rečima, u kampanji računa na svoju generaciju, na ljude koji su uvek podržavali LDP i ljude koji nemaju vremena za sebe, a ne za stranke i politiku, a da će na listi biti ljudi sa kojima sarađuje godinama.

Jovanović je istakao da želi da tokom kampanje ode na Kosovo i poseti porodice ubijenih Srba, ali i porodice ubijenog policajca Albanca.

On je dodao da ne poštuje Srpsku pravoslavnu crkvu, jer zatvara vrata manastira pred ljudima koje ubijaju na kapiji manastira i zato što se porodice sete samo pred Paradu ponosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari