Čedomir Jovanović najavio izlazak na izbore

Ostavite komentar


  1. I nećeš preći cenzus, a najveći deo tvoji glasova poklonićeš SNS.
    Ti si Vučićev čovek.

  2. A kako je mislio da skupi 10.000 potpisa za pocetak?Covek koji je svojim postupcima unistio sopstvenu partiju..pa se posle tukao ispred trafika i tako to!

  3. Na izbornom mestu gde su on i zena glasali na jednom od nedavnih izbora, dobio je samo jedan glas. Svi se pitaju ciji, zenin ili njegov?

  4. Eee Čedo nikada ti nemozes dobiti na izbore,jer se potrudis da spasavas drzavu Srbije koja je sudjena od boga na PROPAST.

  5. Nisam odavno za tebe glasao, al ovaj put hoću, pa makar bio to i bačen glas. Jer znam da si za liberalnu stvar, za zapad, Evropu i NATO, a svi su ostali bućkuriš koji još ne znaju ni koji im je program. Doduše, valjalo bi da idete sa GDF i Glasom, jer se skoro ni po čemu ne razlikujete

  6. Čeda u slobodnom padu! Čovek koji je izdao sve! Od Djindjića, svojih glasača,zemunaca, države, pa na kraju sebe i svoju politiku! Brate, da li si stvarno toliko daleko od stvarnosti da ne možeš da vidiš koliko te ljudi ne cene…

  7. Када треба нанети зло грађанима, па и тренутној опозицији, Чеда је ту! Човек незаслужено годинама игра улогу “савести нације”, користећи незаслужени привилеговани положај . Наравно, није једини, деценијама су се многи домогли курентних позиција, па “соле памет народу”. Провидна Чедина игра.

  8. Teatar Apsurda se nastavlja u punom sjaju sa marionetskim glumcima. Neverovatna je količina soli koja se utrljava u rane ljudima u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.