Čeka se zvanični materijal RIK-a

Sagovornici Danasa o različitim procenama izlaznosti koja se "zaustavila" na oko 50 odsto

Ostavite komentar


  1. Ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha, ha, ha, ha … kakva jeftina foliranja brateeeeeeeeeeeeeee !

  2. Lazu lopovi SNS I njihov najveci prevarant I bagra predsednik da je izlaznost preko 50 %. Ko ,pa u vlasti ovoj tada pohapsiti bar polivinu vrhuske. A tek ove od 2000 god, samo zatvorska nova ustanova da se sto pre naprave a i vesala polako da se izgradjuju sa prevarante,lazove I bagru SNS I njihove dupelisce uvlakace. Mrsss smradovi pokvareni

  3. Ljudi prestanite da saučestvujete u SNS lažima ako u Srbiji ima 6583742 kako onda 50% čine 2168411 izašlih na birališta?!

  4. Ovi izbori nisu ni legalni niti legitimni. Ustav je prekršen. Narodom inicijativom je 16.6.2020. okupljni narod izabrao novu narodnu skupštinu republike Srbije, legalno i legitimno po ustavu (član 2,)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.