„Poruka ‘čopora’ kreirana u jazbini alfa mužjaka“: Čemu služi kampanja podrške Vučiću sa fotografijama vukova?

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe za fantaziranjem,krajnje je vreme za OSTAVKE koruptivnog i kriminalnog kartela i vodja crveno-crne koalicije.To je sustina problema Balkana.O pojedinostima ce reci nezavisno sudstvo.

  2. Možda su Naprednjaci shvatili da se njihov šef ne zove Vuk već samo Vučić. Da bi pobedio treba mu čopor jer je vuk jak samo u čoporu. Taj čopor će mu posebno trebati sada kada se sprema potpisivanje sporazuma sa Prištinom jer mora da ubedi svoj čopor da to mora da se uradi, a onda će čopor da natera zečeve u medijima da napišu kako je to dobro i jedino rešenje. I bez vukova i bez zečeva pametni ljudi znaju da je to dobro za Srbiju jer agonija mora da se završi.

  3. Vuk u jagnjecoj kozi.
    Vuce, vuce, bubo lenja, sta ce reci pokoljenja? Vuce, vuce, ne budi ovca.

  4. Sa tigra na vuka pa na kraju ce biti kokoska… Zamajavaju javnost da gledamo slike dok se Kosovo prodaje bukvalno za dz. Neko pametniji bi mnogo bolje odigrao i izboksovao zastitu srpskog naroda na Kosovu kroz insitucije, zastitu srpskog nasledja i kulture ma svasta nesto i ako bi morao nesto da „prizna“. Ovako, Kurti i albanci sve dobili uz podrsku ovog naseg neznalice koji radi sve da ucini da nas dole vise nema i da se ne pitamo ni za sta.

  5. Zašto vuci?!! Pa on je Vučić, Vučko, … , predvodnik ! Bilo bi čudno da nije tako!?

  6. Pre ili kasnije se moramo usprotiviti, braniti sebe i ustav , rizikovati ono sto se mora rizikovati da bi opstali. Bolje sada i ovde, jer kad dogori do Nisa i kad Nemci daju Can.. uniformu bundesvera, bice mnoogo teze. Problem je sto je nas Vuk zapravo Brankovic

  7. Nisam član, nisam simpatizer SNS. Nisam politički aktivan od 1989 godine kada sam napustio članstvo. Posle svega što sam pročitao u članku uvaženog g-dina Igora Avžnera marketinškog stručnjaka, mogu samo da komentarišem sledeće. Istorijsk gledano Srbski narod je kroz svoju burnu istoriju bio stalno podeljen. Zbog tog nejedinstva izgubiili smo milione ljudskih života u raznim istorijskim epohama, ogromna teritorijalna kopnena i morska prostransva. Rastakanjem našeg nacionalnog bića, stvarali smo od našeg etnosa razne druge nacionalnosti i pripadnike drugih veroispovesti. Mislim, da je krajnje vreme da se složimo, saberemo i postignemo kakav takav dogovor oko najvažnijih nacionalnih i državnih pitanja, opstanku i unapređenju položaja Srbije i njenih stanovnika. Igor Avžner ima svako demokratsko pravo, da napiše to što je napisao u svom članku. Jedino ga molim, da shvati ako uopšte može nešto da shvati, da je za to njegovo pravo, da može da piše takve gluposti, predhodno Srbija izgubila nekoliko generacija seljaka, radnika, intelektualaca koji su položili svoj život verujući u bolje i uspešnije sutra. U šta vi verujete uvaženi marketinški stručnjače?

  8. Prosto je neverovatno koliko je pogresnih tumacenja podrške Vučiću sa fotografijama vukova?

    Sam Vučić je pre samo nekoliko dana samoga sebe i to u vise navrata „uporedio sa vukom“ kao jedinom zivotinjom koje „nema u cirkusu“ zato sto se ne da „dresirati kao lavovi i tigrovi“ sto je trebalo da znaci da ni njega niko „nece pripitomiti niti dresirati“, mogu lavove, tigrove, slonove ali njega ne, a čopor k’o čopor, ako se nji’ov alfa mužjak ne moze pripitomiti ne moze ni njegov čopor !

  9. Trebali su da stave zečeve a ne vukova. Cela napredno-radikalska bulumenta od svog postanka više liči na zečeve, možda i pacove, nego na vukove…

  10. Pa i jesu kao vukovi… Razbucali nam državu, blagajnu, populaciju…kao čopor vukova koji iako se najede od prve zaklane ovce, zakolju još pola tora dok ih domaćin ne potamani.

  11. Pa sam precednik je u obraćanju naciji izjavio da on vuk.Jer vuk se ne viđa u cirkusu jer se neda pripitomiti.I zato ove čoporativne vučije podrške svom predvodnika.

  12. Nadam se samo da ce gradjani Srbije uskoro prestati da budu ovce za ovaj bahati copor.

  13. Deminutiv od vuk je…..
    Što će reći,mali vuk,koji
    ima ,mlečne zube.Što
    će se uskoro videti.

  14. Namnožili se vukovi, i sve su hladniji, a stado hipnotisano i dalje tapše svakom njihovom potezu…

  15. Kako istog dana objaviše dve veoma važne vsti? „U Srbiji otkriveno bogato nalazište zlata 97%“ reče ministarka? „Srbija će biti odbranjena“, kaže predsednik. Verovatno kada se odrekne Kosova.
    čudna koincidencija

  16. a ovi kucici sto ih setaju po ulicama od cega su oni nastali?
    kolko se ja razumem bas od vuka
    neke fele istina ne podsecaju vise na vukove, ali neke se fizicki ni danas ne razlikuju mnogo od vukova
    i kusturica onomad vodio vuka u setnju…

  17. Koliko je gradjana istupilo i podržalo Vučića u svojoj borbi je samo dokaz da je na pravom putu!

  18. Zasto Kurti ima grupu savetnika po pitanju Kosmeta, a ova naš apsolutno(!) sam samcijat odlucuje?

  19. Majke mi ovi nisu normalni.
    Da covek ne poveruje o cemu pisete.
    Stidite li se ikad izgovorene reci

  20. „Vučićevi vukovi“ se sami slažu u čopor, a u čoporu samo vođa hefta (ako je pravi „alfa“), a ostali glođu koske kad im šef to dopusti. Da je ovaj čopor na vreme vakcinisan, ne bi se boles’ toliko raširila.

  21. Ma koji copor!? Prikladnija bi im bila: gomila Izmeta. Ja ih tako vidim i tako dozivljavam i mislim da nisam jedini. Predsednik nam je poreklom sa vukojebina pa hoce i srpski narod da ima to poreklo… E, nece da moze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.