Čepurin: Poseta Vučića Kosovu je hrabar čin

Ostavite komentar


  1. Može li da prodje neka nedelja, a da Vučić ne primi ruskog ambasadora – ili, možda, obrnuto?

  2. Најважније је да је Председник Вучић схватио две ствари : 1). да у политици морамо бити РЕАЛНИ, тј. да не смемо давати лажну наду Србима да ће се КиМ вратити у Србију , а да ће се 1,8 милиона Албанаца иселити у Албанију и Македонију (као што је некада причао Шешељ) ; 2). да је за опстанак Срба на КиМ, неопходно више ИНВЕСТИЦИЈА из Србије (за отварање нових радних места) !

  3. Niko me ne može razuveriti da Rusi nidu svesni mentalnog stanja Aleksandra Vučića i da ga podmašuju i daju podršku isto kao što su Amerikanci (Klinton) davali pijanom Jeljcinu kada je posle nekoliko čaša votke, veselo i razdragano prodavao vitalne interese svoje zemlje Zapadu! Dok su mu se smeuljili iza ledja…

  4. …Ponajmnanje ovih tridesetak botovskih "komentara"…onaj bio alkoholičar, a ovom drugom će dijagnoza biti objavljena , kad-tad…

  5. Nije. To je dokaz da je obećao nezavisnost Kosovu i da je koalicija Haradinaj Vučić uspešno sklonila prepreku u vidu Ivanovića. Takodje ova izjava je dokaz da autorkate Putin i Vučić imaju dogovor o podršci bez obzira koliko i kako to košta dve države i njihove gradjane. Zato je Vučić u poseti Putinu rekao da "podržava predsednika na sledećim izborima" i zato sada ovaj Čepurin hvali Vučića koji je dole blamirao srpsku državu i narod deleći jaganjce jadnim gladnim ljudima. Planeta se promenila. Svi smo u vlasti egocentričnih ludaka koji drže prste na okidačima medija i oružja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.