Čestitke građanima koji su izdržali vlast Ane Brnabić

Čuvari starog grada - Marko Bastać o godišnjici mandata Vlade

Ostavite komentar


  1. Vlast Vučić-Brnabic…. Stanje je tesko ali se pogoršava.

  2. Da li Bastać zna, koliko je bolnica obnovljeno, nabavljeno savremenih aparata, koliko je puteva izgrađeno, škola rekonstruisano, i još mnogo,mnogo drugih stvari koje mogu da služe na ponos srpskom narodu. Ako ima kratko pamćenje, postoje slike koje govore više od reči kako bi bio obavešten šta su Predsednik i Vlada , uradili, tokom svog mandata. Dosta je samo što su oporavili željezaru u Smederevu, i Aerodrom izvukli iz gubitaša. Gospodine Bastać u laži su kratke noge, a Vi kao da ih više i nemate.

    1. Trebalo bi Jovana da vas podsetim da Aerodrom Beograd nije gubitas, vec zlatna koka. Svaki putnik plati aerodromsku taksu. Svaki avion sletanje, gorivo…itd. To sto drzavi treba novac odmah hitno i prodaju ovakva preduzeca nije za pohvalu. Nadam se da cete se diciti ovom vlascu i kada podigne jarbol od 4 miliona Eura. Jelka po ceni dvosobnog stana. Opljackano gradsko gradjevinsko zemljiste za Beograd na vodi. Potpuno odsustvo informisanja….itd

    2. Da bog da da vas leci konzilijum sastavljen od doktora Stefanovica i Malog.Zasluzili ste to.

    3. Dajte konkretne podatke o aerodromu i onda cu Vam poverovati u ovo sto pisete.

  3. ali zato 60% skupštine ima ogromne Pinokievske noseve da im je sala premala. Zbog ,,nikad lepšeg života“ sve što je iole pametno i radno sposobno pobeže iz zemlje. Zato nas i ima manje od 6k. Ko će sutra da radi, ko da plaća poreze i takse i akcize od kojih država živi? Kad jednom pustiš kamen niz brdo, on ide prvo polako, pa sve brže, i na kraju nezaustavljivo. To je samo skica propasti Srbije.

  4. kada neko zaluta u Javnu Kucu , zalutao je ,ali kada neko zivi u Javno Kuci 30 godina , ne moze da se kaze da je zalutao , vec da prihvata vrednosti te Javne Kuce , nazovimo je drzavom .### ne treba ocekivati da se narod promeni i da dodju bolji ,a ponajmanje treba ocekivati promenu ovog drustvenog sistema .### imam uvida u rad nazovimo ,,OPOZICIJE ,, uveravam gradjane da je OPOZICIJA ima kapaciteta da bude gora od ove vlasti , jer je cine Agenti BIA !!! Jedino resenje je da se otvore DOSIJEA da se vidi ko radi za BIA ,VOA ,VBA , da se sprovede Lustracija i organiuju prvi slobodni izbori ! uestvovanje na izborima u okviru ovog sistema besmisleno je ## disident 101

  5. Bastac promasio si drzavu jer ovakvi stavovi ovde nemaju prodju. Mlad si pa za tebe jos ima vremena ali cini mi se ne ovde. Inace Aa Brnabic je pravi ekspert samo ne znam gde je dobila to priznajnje. Ona kao I cela vlada su eksprti za podrsku , glorifikaciju lika I dela naseg predsednika I nista vise. Kako je moguce da neko ko je ekspert I predsednik vlade I uz to se zalaze za beskompromisnu vladavinu prava da dozvoli da neustavni yakon o smanjenju penzija se primenjuje Iako je on de facto I de jure van snage jer mu je istekao rok vaznosti. Toliko o ekspertima koji su amateri u odnosu na one koji su 1945 dosli na vlast I uradili nesto za zemlju.

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.