Bećković: Cilj sankcija je da se zna ko je gazda

Peticiju protiv uvođenja sankcija Rusiji potpisao Matija Bećković

Ostavite komentar


  1. Užas. Razočarao me je. Sankcije Rusiji treba uvesti jer se ograđujemo od zločina koje Putin sprovodi, a ne zato što to neko traži od nas. Evo, ja bih potpisala peticiju za uvođenje sankcija.

  2. Ljudi postaju sa godinama anahroni. To je neminovno. Rusija je za osudu jer je i dalje carska, a ne izdaje se u međunarodnoj zamenici za takvu, već za demokratsku, a to nije. Divni Matija, jadni Matija….Volim ga i žalim.

  3. Samo vi izazivajte građanski rat i duboke podele u društvu podsticanjem uvođenja sankcija Rusiji…

  4. Podrska intelektualcima koji vide dalje od stomaka. Ovi koji se „uzasavaju“ nisu se uzasavali trovanjem uranijumom 1999e. Pametnom dosta.

  5. Маја, хајде да се пребројимо.

  6. Bravo gospodine Bećković vi ste dobro analizirali, naši političari rade pravilno neka im dragi Bog da snage da izdrže do kraja

  7. Jos se ovi likovi nalaze tu nazalost , 30 godina nam sole pamet sa njihovim patriotizmom

  8. Пуна подршка Бећковићу и стотинама доктора наука и академика који су до сада потписали или ће потписати петицију.

  9. Svaka čast Bećkoviću.treba misliti sa svojom glavom,a ne mlatiti sa tudjom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.