CINS: Na miting SNS-a učesnici dovoženi vozilima državnih institucija

Ostavite komentar


  1. Толико вас боли, да се и после толико дана и поред свих дешавања бавите митингом. Вучић је јачи него икада!

  2. Treba primeniti EU praksu. Da se umijemo i operemo zube. Bilo ciji protesti i mitinzi ne smeju biti o trosku drzave niti o trosku stranaca. Holandjani cak naplacuju angazovanje policije od organizatora, koji moraju da poloze depozit za eventualnu stetu.

  3. Na miting SNS-a učesnici dovoženi vozilima državnih institucija. Ajde, pa to se radi od 41. Da li to treba i istraživati.

  4. Još i jedan mali dodatak. Žuti minibusevi marke mercedes u vlasništvu JKP „Usluga Odž
    aci“ koji služe za prevoz dece u školu, korišteni u nezakonitu svrhu voženja naprednjaka na miting u Beograd.

  5. Dok sam bio učenik u trgovini (ŠuP),kod šefa su dolazili svi čelnici opštine,tražeći razne usluge,najčešće da bi unovčili čekove kredita!(Jedan se hvalio da će od tih para ženi kupiti akvarijum!)-Šef se hvatao za glavu kukajući,jer je promet bio mali da bi svima činio uslugu,pa je trčao do kolega zajmeći pare!-Još tad sam pomislio,ova zemlja mora da propadne i napravio najpamentije u životu – otišao u gastarbajtere!-Danas sam penzioner u Nemačkoj,i svakodnevno čestitam sebi što sam pre 50 godina napustio zemlju uticajnih drugova!

  6. Vouila gradskih institucija i JP su se koristila i u predhodnim mandatima belih, žutih i crvrnih. Ništa čudno.

  7. Znate ono ,što je naše to je i moje a sto je moje to je samo moje…

  8. Pukli ste botovi! Vučić griz i jaja. Katastrofa s kontramitingom je još jedan ekser u kovčeg vašeg odlaska sa političke scene i iz društvenog života Srbije. Moći ćete u budućnosti samo ispred prodavnice u vašem selu da sedite, pijete brlju i mitingujete.

  9. Trgovac. Jedini si rekao nešto pametno ovde. Srećni ti bili penzionerski dani.

  10. Ma nema od toga ništa. Na čelu Agencije za sprečavanje korupcije je SNS lojalan lik.

  11. Veoma jak argument botova kad kazu da je zloupotreba vlasti u korist stranke u redu, jer vlast navodno od 41. dovozi glasace u Beograd na isti nacin. Kako kaze ona stara „riba smrdi od glave, a cisti se od repa“. Jednom ce neko da sumira koliko stete je napravljeno, i stranka ce moci da plati, na rate, sa kamatom, bas kao sto ministar finansija danas naplacuje astronomske kamate gradjanima za bilo koji dug prema drzavi (za 10 godina dugovanja, kamata naraste na 100% od inicijalnog duga). Mozda neki buduci ministar dodje na ideju da uvede i kamatu od 1000% za dugovanja bivsih funkcionera i politickih partija (da vratite pare u budzet), plus dozivotna zabrana obavljanja javne funkcije i zabrana obavljanja privredne delatnosti. Tako da ce ovima sto su zloupotrebljavali budzet „u ime naroda“ ostati samo da se zaposle u Lidlu. I to ako prodju konkurs.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.