Čitaku: Kurti sa Vučićem treba da razgovara o obostranom priznanju a ne o stikerima i barikadama

Ostavite komentar


  1. Nema silom priznanja priznanjem se trazi rat nemozese silom u tudjoj zemlji raditi sta god se zeli i silom opljackati tudju zemlju jer se nikada nece dozvoliti kosovo jeste srbija i srbiji pripada i da je to njena vekovna zemlja i da se svoja zemlja nikome ne da jer je njena i silom se u tudjoj zemlji ne trazi i nikakvog priznanja se silom ne trszi niti imate tog prava i da se to priznanje vise nikada ne trazi nikakvog prava nemate da u tufjoj zemlji trszite priznanja sto nijedna zemlja u svojoj zemlji ne dozvoljava niti ce to srbija i da se te silne plhacke i silne provokacije u tudjoj zemlji sprece dosta je bilo !!!

  2. Nema pravo kurti da silom trazi nikakvog priznanja nikakvo pravo nema jer jeste kosovo tudja zemlja i srbiji u njenoj zemlji pripada vekovima silom pljsckom lazima provokacijom svega svakim zlom i zlocinom svakim lazima silnom provokacijom svega prekrsenog illegslnog prekrsenog medjunarodno pravo svih pravila i zakona napadom pretnjom u tudjim zemljama nije dozvoljeno da sami sebi daju to pravo da rade u tudjoj zemlji sta god zele to je veliki zlocin sto nije nikuda dozvoljeni niti je to u srbiji !!!
    !!!

  3. Vucic je u svojoj zemlji da je to njegovo pravo u svojoj zemlji da brani svoju zemlju svoj narod i svega sto srbiji pripada jer je njeno to pravo srbija ima i da je to vucicu obaveza da radi !!!

  4. Treba da razgovaraju o mirnoj reintegraciji Kosova u ustavno pravni poredak Srbije.

  5. Kurti je kao Zelenski, govori ono što mu stigne iz Vašingtona. Problem Srba je u tome što Vašington ne vidi ni malu Srbiju, Vašington ne vidi nikakvu Srbiju. Svako popuštanje je kontraproduktivno, ako prepustimo Kosovo, paranje džempera bi se nastavilo još brže. Dakle, ne smemo popustiti Prištini, ne toliko zbog KiM, koliko zbog Niša.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.