Čitaku: Normalizacija samo uz priznanje nezavisnosti Kosova

Ostavite komentar


  1. Kada bi to tako išlo kako Albanci nalažu pa ceo region bi bio suočen sa propašću!Dijalog će rešiti te odnose ali ne u cilju da se Srbija odrekne svega jer to neće učiniti!

  2. Mi znamo da albanci neće odustati da traže nezavisnost, nadamo se da tog uslova nema u novoj Strategiju EU za proširenje na Zapadni Balkan, jer tada i nema o čemi da se dalje razgovara i ispalo bi da albanci za svojom tkzv, državom,koju više od pola sveta sa najvžnijim državama ne priznaje, diktiraju uslove za prijem u Eu. To im se ni pod kojim uslovima ne sme dozvoliti.

    1. Ne razumes li da Srbistan nije vise na celu pregovarackog stola kao za vreme JeBeTove komunjare Srboslavije.
      Sad se zadovoljite s nekoliko mrvica sa kosovskog stola!

  3. Čelenici „nezavisnog“ Kosova, stalno ponavljaju iste mantre. Shvataju oni dobro da se geopolitička situacija na Balkanu menja na njihovu štetu, ali želja da drže u kolektivnoj hipnozi Albanski narod na Kosovu je jača od suočavanja sa istinom. Dijalog Srbije i privremenih institucija u Prištini nema alternative, ali svaki dijalog ima svoj početak i kraj. Kraj dijaloga će za mnoge političare u Prištini biti i kraj njihovih političkih karijera i lagodnog života zasnovanog na samoobmanama.

  4. Mislim da Fljora treba malo više da obuzda svoju maštu. Za nekog ko nije sposoban da formira ZSO duže od četiri i po godine, prilično su se umislili da su politički profesionalci i da mogu tražiti bilo šta.

  5. Zivo me zanima koja je bila reakcija prisutnih na ove komentare: mi znamo bolje od vas sta mislite (jer se medju clanicama UN nalaze i clanice EU) i bolje rukujemo vasim parama od vas

    1. Ask Mr. Seselj. He used to say: „Srbija do Karlobaga!“ That is what you want.

  6. Ovo nije dijalog, već ultimatum za nezavisnost. Kako voditi dijalog, kada oni pričaju samo o nezavisnosti. Računam jedino da će Brisel konačno biti na strani pravde.

    1. Brisel je na stani prvade. MSP u Hagu je vec odlucio. Kosovo nije krsilo zakon. Dacic i ostali, prestanite da lazete Srpski narod. Vi ste izgubili parnicu. Jedina nada vam je Rusija. Ali i ona stoji na staklenim nogama, posto Rusija je vec prisnala nekoliko malih drzavica otcjepjenih od bivsih Sovjetskih drzava.

  7. ‘celi region’ bese ‘velika Srbija’ s nacelnicima: Slobo (bre!) Vucic, Seselj, Mladic , buduci sv. Pavle, Nikolic, drug Dacic (postar), naduti Palma s podvoljkom podkomasarom Dodikom!
    Zivela ‘velika srbija’ – ‘srbistan po ruskom, od kojih svi beze na Zapad a ne u majcicu Rusiju, cak ni podkomesar drug IRINEJ!

  8. Možete da maštate samo. Juče je cela Evropa rekla šta misli o Kosovu, crnoj rupi celog regiona. Morate mnogo da izađete srbima u susret sa ispunjenjem njihovih zahteva pa tek onda da se nadate trajnom definisanju granica sa Srbijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.