Čitaku: Prošlo vreme kada su se odluke o Kosovu donosile u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Vlora nije samo lepa i smatra…ona jeste i hrabra…jednostavno nasa najbolja Ambasadorka

    1. Valona ni sama ne veruje u ono sto prica. I neka procita rezoluciju UN 1244 i ustavu R. Kosovo, da ga postoje sledecim put bi na sendnici saveta bezbednosti trebala govoriti srpski jer po ustavu R. Kosovo albanski i srpski su ravnopravni i u drzavnoj upotrebi.
      Da tacno je da je Vljora lepa i sarmantna zena i njena prijateljica, bivsa predsednica R. Kosovo Atifeta Jahjagu je takodje lepa, pa kada bih bio maliciozan kao Pacoli, pomislio bih da im je lepota i sarm jedina kvalifikacija i naravno podrska americkih ambasadora.

    2. Spram ovih naših bilmeza, vaša ambasadorka je ….. svaka čast!

  2. Odluke o Kosovu Nikad se i nisu donesile u Beogradu, već po brdima, zemunicama i mafijaškim kastama, zato je na tom Kosovu super živeti , ko u jednom većem konc logoru, i to će trajati dugo, vrlo dugo, dok i poslednji nepismenjak u svojoj glavi utuvi, da su generacije i generacije traćile vreme svojih života za glupost zvana živeti u koncentracionom kampu, u bedi, neznanju i virtuelnom svetu bez budućnosti., ono malo što je uspelo da zbriše , ostatku želi dug, vrlo dug boravak sa večnim konačištem.
    P.S.
    Lako je biti ambasador u Njujorku, da se premesti UN u sred Sahare to bi bilo prikladnije, pa tamo razglabajte u podne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.