Član Ponoševe stranke objasnio kako je otpušten s posla i šta krije opštinska vlast

Ostavite komentar


  1. A šta je tek sa mnogima koji nisu dobili otkaze , ali su dovedeni u stanje koje neopisivo,..gde preko njih gaze kojekakvi, neradnici, ali partijski poslušnici ….ili onako usput da su cele struke ispod nivoa plaćene, a a da i čistačice imaju bolje plate , nego neke ozbiljne službe.. Strašno, ali istinito!!

  2. Ukoliko je sve ovo tačno onda će ih Sud vratiti na radna mesta uz isplatu zaostalih plata i obavezu poslodavca da ih ponovo zaposli.

  3. Istina da SNS u Staroj Pazovi jeziv po svim pitanjima ali isto tako je i činjenica da ovaj politički konvertit nikad u životu ništa konkretno nije radio već samo prodavao maglu za skupe pare.Da je istinski opozicionar u Pazovi dobio bi podršku bez rezerve.

  4. Samo ucene i strah. PA i socijalisti ne smeju da pisnu a kamoli opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.