Član RIK iz LDP podnosi ostavku

Ostavite komentar


  1. Stranke vladajuce koalicije, kao sto je LDP, kao prvo imaju predstavnike u Vladi Srbije. Tako je potpredsednik LDP Zeljko Ozegovic vec 4 godine neprekidno u svim vladama i do dana danasnjeg drzavni sekretar i clan Vlade Srbije. To znaci da su ga izabrale sve vlade i da je on glasao za bukvalno sve odluke vlade. Ovo su obicne i nesporne cinjenice, vaze i za SPO i za SPS, Ljajica, Vulina. Medjutim, LDP se iz nepoznatih razloga redovno predstavlja kao "opozicija" mada nije jasno kome i kako, ali svakako ne vlasti

  2. Nikad nije kasno da se neko osvesti i pokusa da nesto popravi a moze da bude svetao primer za ostale prodate duse

  3. Jes, vala , kako ne primetiste na vreme da je 800.000 glasača viška, još pre izbora? Niti RIK-u bilo čudno, vlastima svakako ne, ali ni opozicija svih tih dana kampanje se baš nije pretrgla da se žali oko toga, niti oko svega drugog što veze nema sa fer kampanjom. Al naša opozicija voli da ide na izbore, da se reklamira, privlači pažnju, i pušta niz vodu nade našeg naroda da će se ratosiljati mafije na vlasti. Uvek ista priča. Rekao bi čovek da svih ovih decenija vlast i opozicija uvek rade zajedno, samo glumataju za javnost kako su vrlo oštro suprotstavljeni. Kad vratim film unazad, još od 1990., zaista su mi stvari vrlo jasne. Imamo opoziciju kojoj je dobro kad dobije vlast, ali joj je jako dobro i kad je opozicija. Nekad mi se čini da imamo najbogatiju i najsrećniju opoziciju na svetu. Nikad njima nije loše, realno, a narod grca u agoniji i očekuje nešto i nada se od tih manipulatora? Očigledno sve manje, jer se na izbore ne izlazi. Podržavam proteste, oni treba da konačno oduvaju kompletan vražiji zločinački mafijaški sistem, sve skupa sa večitim opozicionarima koji nas prodaju i izdaju sve ovo vreme!

  4. @ Pravnik Šumadinac Verovatno zbog slabe informisanosti a možda i zbog zle namere iznosiš neistinu. Po čemu LDP nije opozicija vlasti. Čeda kao odgovoran i realan političar pohvaljuje ono što treba pohvaliti a oštro kritikuje ono što ne valja. On neće u isti red sa onim političkim liderima koji paušalno i po svaku cenu kritikuje vlast da bi se dokazali kao "prava" opozicija. Lider LDP je podržao Vučićeve napore da postigne finansijsku konsolidaciju Srbije i proevropsku orijentaciju vlade. Šta je to treće podržao? Ja možda ne znam. Kaži mi.

  5. Ovo mi više izgleda kao lični čin a LDP niti je opozicija niti je stranka uopšte. Nema tamo više nikog samo Čeda i njegova žena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.