Član SNS u Kragujevcu predvodi grupu građana Dr Vladica Stanojević

Ostavite komentar


    1. P ana taj trik mogu da nasednu samo totalno retardirani. A najsmesnije u svemu tome sto oni misle da je to dobra strategija. Onda mozes zamisliti u kom rasponu se krece njihova inteligencija, a ovce po Srbiji glasaju li glasaju. Ja ne znam da li bi takvu taktiku moglo da smisli dete od sest godina, a da ga ne bude sramota. Znaci da imaju zrno pameti sami sebe bi trebali da se stide zbog omalovazavanja naroda i misljenja da u Srbiji zive retardirani. Jer to drugacije ne moze covek objasniti, ili misle da su Srbi debilcine, ili su oni sami to. U oba slucaja to treba veliku zabrinutost da izazove.

      1. Srbi i jesu debilčine,jer ko bi normalan posle devedesetih ponovo na vlast vratio ove zlikovce.Samo se budala spotiče dva puta o isti kamen.E mi smo budale.

    2. Šteta što nije u Beogradu. Mahao bi na republičkim izborima da bude na SNS listi, na opštinskim za grupu građana a gradske da bojkotuje. Čisto da pokrije sve opcije.

  1. I Verko sa Uroševićem je Vučićev. Nijedna lokalna lista u Kragujevcu nije stvarno opoziciona. Ako izbora uopšte bude bilo, postoji mogućnost, da svi koji pređu cenzus, uđu u buduću gradsku vlast!

  2. Ova lista je nastala kao posledica raskola među kragujevačkim naprednjacima. Radomir je uklonjen sa odborničke liste i neće biti gradonačelnik, a za to je velikim delom zaslužan i Vladica. Međutim Radomir je dobio ovlašćenje da, kao već bivši gradonačenik, napravi odborničku listu SNS u Kragujevcu. Na tu listu Radomir, iz osvetničkih razloga, nije stavio nijednog naprednjaka koji podržava Vladicu. Na Radonirovoj listi su većim delom njegovi prijatelji, kumovi (prvi na listi je njegov kum Nikola Dašić), kao i oni naprednjaci koji su mu bili odani u prethodnom periodu. Logično je onda bilo da Vladica oformi svoju grupu građana i preda svoju listu. Na toj listi su takođe naprednjaci, i to oni koji budući razvoj Kragujevca vide na savim drugačiji način. Radomir je Kragujevac prilično unazadio za sve ove godine i vreme je da se grad ponovo digne i vrati na put razvoja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.