Popović Ivković optužila opoziciju za raspirivanje nasilja u društvu

Upitana da li će reagovati na nasilje koje propagiraju predstavnici SNS Popović Ivković odgovorila da je to zamena teza

Ostavite komentar


  1. Da li se gospodja Ivkovic seca ko je organizovao batinase u Beogradu pred izbore u doba Milosevica ? Neka pita njega kako se to radi. Dobro se secamo batinanja na Slaviji i ostalim delovima grada. Opet su organizovani po ovom uzoru. Bolje bi joj bilo da neprica o ovome.

  2. Stvarno, nema smisla, režim pošalje svoje botove pod nazivom Marks 21,da vređaju g. Đilasa pa onda, okrive g. Đilasa…! Meni je to, monstruozno…!

  3. Zena tj supruga baneta ivkovica! Za mladje i neupucene, ako nadjete vremena a nadjite- vidite ko je (bio) bane ivkovic?! Onda ce vam sve biti jasno!?

    1. Baš tako! Dva primera ogromnih moralnih gromada! Nadam se da je i gopođa supruga na listi za lustraciju.

  4. Zamena teza? Pa ti zeno vredjas zdrav razum. Ako nisi upucena dodji po provincijskim gradovima da vidis nasilje i korupciju koju svoje SNSovce sprovode.

  5. Istina je da Đilas nije trebao reagovati, jer verovatno da su ti dečaci poslani da ga provociraju.
    Ako se SNS predstavlja kao borci protiv nasilja onda je to istinsko licemerje, jer sam njihov predsednik je predvodnik u tom prostakluku, njegova izjava : sto muslimana, za jednog Srbina , je veće verbalno nasilje od svega što je učinila opozicija.
    Da ne navodim njegove izjave u vezi ubistava Ćuruvije i Đinđića, ili koliko su principijelni kada ne reaguju na Šešeljev i Radetin najprimitivniji govor mržnje u Narodnoj skupštini.

  6. Ovi su postali bizarni.Izgledom,izjavama…Da li stvarno misle da im neko veruje,tu ne racunam sendvicare?!?

  7. Pitam se dali pod „nasilje“ spada kada presednik jedne beogradske opstine naruci paljenje kuce novinara, ili kada predsednik jedne male opstine svoju sekretaricu obaspe sa 15000 SMS-ova prozetih napastvovanjem?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.