Članovi GO SNS jednoglasno izglasali odluku o ujedinjenju sa SPAS-om

Članovi GO SNS pristigli iz svih krajeva Srbije

Ostavite komentar


    1. skuplja se stara ekipa, svi se znaju jos sa Glavnog odbora DS, G17 ili DOS. Nema vise radikala u SNS

      1. Pola pola, uglavnom vrednosni sistem je isti i kod jednih i kod drugih. Novac im je bog i samo njemu se klanjaju.

    2. Колика ништарија требаш бити да се придружиш онима које си до јуче пљувао? Колике ништарије могу да буду они који у своје друштво примају оне који су их до јуче пљували?

      1. Koalicija Cercil-Staljin, koalicija Staljin – Hitler, koalicija Rizvelt – Staljin-Cercil.. I pazi ovo je samo u 3 do 4 godine a mogu do sutra da ti navodim primere situacija za koje si ti izneverovao…. To su samo interesi i ljubav, druzba, obraz tu nemaju mesta, da imaju svet bi bio odavno mnogo lepse mesto.

  1. Jedino još u S.Koreji i kod nas jednoglasno. Niko ne sme da zucne protiv.

  2. jednoglasno za suverenost i nezavisnost drzave Kosovo, clanice UN i juznog suseda Srbije

  3. Festival demokratije! Ko sme da glasa drugacije nego sto je sef rekao! Jednoglasno u svetu obicno znaci SLOŽNO. U Srbiji to znači – IZ STRAHA.

  4. A Šapić ni da bekne. Uopšte, ove „sednice glavnog odbora“ izgledaju tako, neko najavi Glavnog, ovaj blebeće šta hoće i koliko hoće, ovi klimaju glavom do iznemoglosti i – to je to.

    1. Sve što si naveo, plus: svi tapšu do iznemoglosti, naročitio na kraju. Pri tome se svako osvrće oko sebe da proceni koliko jako tapšu oni oko njega, da ne bi on zaostao.pa da mu posle zanere kako „mlako“ podržava PreCednika.

  5. Tresla se gora . . . nego niko ni PISNE sto im Sapic preuzima fotelje ( i veliki deo beogradskog “ kolaca “ ) . . . a Nebojsa iz Bg – a ( kao sto sam pisao u neobjavljenim komentarima ) ostaje ministar i kordinator svih tajnih sluzbi sa svim svojim paralelnim biznisima ( muljanje oruzjem , municijom i naravno elitno hotelijerstvo ) . . . i obavezno sa izlizano providnom propagandom o napredku , srednjim platama ( samo javnog sektora uz ogromna zaduzivanja i popunjavanjem rupa novcem gradjana ) . . . pitam se ko li je odrzavao red i obezbedjenje . . . hm . . . najverovatnije “ Delije “ posto je Velja opravdano odsutan . . .

  6. Овако је још само у Кореји, ал Северној. У Србији, ал пропалој, народ с Вођом има дил; водиће нас доживотно, ко корејски Ким Џонг Ил. Ким Џонг Ил је татко Ким Џонг Уна. Комунистичка монархија Кореја се не разликује много од Србије. Диктатура и тамо и овде. Ми, још, немамо, династију. Дно каце.

  7. mogu li stati u kombi ili cak autobus clanovi SPASa koji ce preci u SNS! Za Sapica su glasali ljudi koji su protiv SNS!

  8. Па ови ће СПАС Шапићев да отвори простор за ДСС, Покс ,Двери и Суверенисте дакле све на умерено десном политичком спектру а који нису за Вучића и СНС.

  9. Da li ste sebi stavili pod prozor Maxi magacin i kamione i kombije koji pište u rikvercu kojima nas maltretirate i u stanovima. Dzabe vam ujedinjene zbog pištanja su vas i glasači omrzli i nece da glasaju za vas.Niko ne veruje da nas štitite tako sto nas mučite.

  10. Kod mene u kući smo takođe jednoglasno odlučili da više ne glasamo za Šapića.

  11. СПАС је од оснивања Вучићев пројекат.

  12. Pa on je i dosad njihov bio a to što su neki verovali u nešto drugo to je njihov problem!

  13. Kome da verujes , ovim komentatorima sto kazu da radikala vise nema u SNS i da se ostali, za koje narod nije glsao , vracaju , pa to bi bila katastrofa , mozda zbog toga radikali pobede na sledecim izborima.
    Sta je zaista u pitanju narod treba da zna . I jos nesto , ako niko od politicara ne bude osudjen za kriminalna dela narod vise ne treba da izalzi na izbore jer zasto bi izlazio ako nista ne razume sta se desava u politici Srbije.

  14. G Sapic je verovatno shvatio da je Aleksandar Vucic suvise jak i postupio po poznatoj izreci „If you can’t beat him, join him“
    U prevodu „Ako ne mozes da ga pobedis, pridruzi mu se“.
    Nije on jedini, u politici je to svakodnevna pojava.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.