Članstvo pozvano da „u što većem broju“ podrži predsednika na sednici GO SNS

Oko 500 članova SNS već dobilo pozive da prisustvuje sednici u subotu, saznaje Danas

Ostavite komentar


  1. Velika stranka je uvek podložna mogućnostima da neko zaluta iz neznanja ili osećaja moći.Zato su tu stranački organi da to prepoznaju i sankcionišu.

      1. Одлично. Сви на једном месту. Позвати полицију и похапсити их све. Заслужили су!

  2. Poznato nam je već da Stefanović ide, neka mu je srećan put. Da ima imalo časti povukao bi se sam.

    1. Sta mu bi posle 8 godina na raznim funkcijama?
      I kako je svevisnji mogao da postavi nesposobnog na neku funkciju? Pre ce biti da je neko drugi nesposoban…

    2. Ako ste član SNS_a kako ste smeli ovo da napišete. Znači vi sumnjate u inteligenciju i sposobnost Vučića da postavlja kadrove, a ovaj mu je već devet godina na vlasti.

  3. Jedva čekam da se reši ova situacija. Ako je po pravu i pravdi, ishod je poznat.

    1. A sta se dosad dogodilo u zemlji Srbiji , a da je po pravu i pravdi ? Meni je odavno poznat svaki ishod .Ne bi se ta rabota zvala politika , da ima prava ipravde !

    1. @ marija ~ Ne bi’ ja rekao draga marija da je isto . Sećam se smene Rankovića i još mnogih drugih komunista koji se više nikad nisu pojavili u javnosti . A sad ? Kao smenjen , a on postavljen na višu funkciju . Kod komunista nije moglo ovako . Evo , danas piše u Danas-u da Stefanović ostaje ministar . Vrlo verovatno da će tako biti .

  4. Jadna je svaka politička partija koja na ovaj način mora da podseća svoje članstvo kako treba da „u što većem broju da podršku“ svojm lideru.. Logičnim razmišljanjem proizilazi zaključak da se to ne uradi pitanje je da li bi uopšte imao ikakvu podršku .. Bez obzira na sve, toliko imaju blata na svom obrazu i putera na glavi da je za mene čudo svetsko da ovaj narod sve to trpi i ćuti.. ne znam koga ili čega se boji? Narod nije svestan svoje snage i to je problem..

    1. Ne boji se narod, već ne vidi koga bi. Može ove stare, ali oni su još gori. Neki novi imaju malu podršku, pa se narod plaši, da će glasanjem za njih, posredno pomoći starima da se vrate na vlast. Ja imam svog favorita za izbore, a to nisu ni ovi, ali ni oni stari.

      1. Od ovih nema gore a ti nemaš favorite jer neki treći ne postoje! Prazne radikalske floskule“ nemamo za koga da glasamo“.

      2. Ma nista senzacionalno nece biti a Stefanovic ima svoje karte u rukavu.Da nije tako bio bi smenjen zbog afera njegovog oca abogatstvo se samo povecalo.Ovi mladi sns samo znaju da velicaju vodju kao da smo u Titovo doba( a mozda i jesmo)

  5. Srbi su živi dokaz tačnosti one uzreke „ko ništa ne nauči iz svoje istorije,, osuđen je da je ponavlja“.
    Srbi nisu ništa naučili iz komunizma, zato im se komunizam sada ponavlja. Zato se „diferencijacije“, „brionski plenumi“ i slične fore iz komunizma stalno događaju Srbima. Ništa se ne menja, sve je samo jedan neprekidan dan mrmota u zamrznutoj Sbiji…
    Mene samo zanima kako će se osećati svi oni članovi opštinskih odbora SNS koji su poslušno glasali za smenu Stefanovića „zbog antidržavnog delovanja“, a u subotu Stefanović bude izbeljen i zadrži većinu svojih funkcija? Kako će se osećati svi botovi koji su na ovom i drugim sajtovima pametovali da „Stefanović treba da ode“?
    Hoće li u ponedeljak svi oni istupiti iz SNS i zašto neće?

  6. u starom „dobrom“ komunizmu i u rusiji i uopste na istocnoj ssstrani sveta a i u yugi, postojali su „aparatciki“ koji su bili zaduzeni da drugovima „odozdo“ prenose uputstva drugova „odozgo“ kao i da drugovima“odozgo“ prenesu/citaj cinkare/ izjave drugova „odozdo“
    sada ocigledno tu ulogu ima zuta stampa i mediji u vlasnistvu stranaka
    u prljavstini istog nista se nije promenilo

  7. I treba u što većem broju da se odazove članstvo i da se donese zajednička odluka, demokratskim putem o smeni pojedinih članova glavnog odbora koji nisu radili po zakonu ili dovoljno dobro.

  8. Pošto „…naš narod nema drugove na Brionima…“, da li je stoga ovaj freak zapravo „Sopotski plenum“?

  9. Nije sve prošlo,, po difoltu“ u svim odborima. Krije se da su južnjački odbori tražili i da se izjasne o poverenju i lojalnost Dragana Stefanovića Bosketa, državnog sekretara i napredne perjanice na jugu zemlje. Njega su, npr. u Vlasotincu, gde je mimo volje i odluke opštinskog odbora, sklonio ljude koji su tu od osnivanja stranke i pritom uživaju veliki ugled u stranci, a postavio političku katastrofu i ljude bliže drugoj strani zakona. O tome niko nigde nije objavio ni reč, i ako je dobar deo hrabrih glasalo za njegovu smenu.

  10. Vučića podržavaju i građani i članovi SNS jer se bori na svakom mestu za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.