Čomić povodom zahteva za ostavku: Imaju pravo da laganje smatraju slobodom govora

Koalicija NADA traži ostavku ministarke za ljudska i manjinska prava

Ostavite komentar


  1. Što više partije, od desnice do levice, brinu za narod, narod ima više razloga da bude zabrinut. O mom nacionalnom zdravstvenom biltenu, hvala lepo, sam brinem. Nadrilekari nisu dobrodošli.

  2. Šta Vam je trebala Čomićka u vladi. Zar SNS nema kadrova i vaše koalicije. O njoj netreba komentarisati,jer zbilja to je nepotrebno trošenje vremena.

  3. Osoba bez casti i obraza. Bila i jeste svuda gde se dobija drzavni novac. A privatno, jad i beda. Njena „karijera“ je zadovoljenja nizom nepokretne imovine koju je objavio Krik. A znam je i iz devedesetih, stan na keju koji je ostao od muzevog pokojnog oca , lokalnog politicara svojevremeno. A zaposleni u rafineriji su skupljali bonove za mleko njenom muzu da imaju da nahrane cetvoro dece.

  4. I treba da propadnemo kao narod jer nismo jednom dubokom lustracijom raskrstili sa komunističkom prošlošću i sprečili da ovakvi „likovi“ budu u javnom životu.

  5. Zašto ne. Eto ja bi se kao bivša Jugoslovenka izjasnila kao Vojvođanka. Rođena na Zemunskoj opštini živim na levoj obali Dunava što geografski pripada Vojvodini… A nisam ni srpske nacionalnosti…

  6. Na takve koji su izmišljeni, ovakvi ostaci tzv. Jugoslavije, najviše računaju . . .

  7. Poznajem dosta Mađara iz Vojvodine i interesantno je to da još nisam
    sreo nijednog koji kaže da je po nacionalnosti Vojvođanin, već se svi
    izjašnjavaju kao Mađari, što je po meni sasvim u redu.
    Sa druge strane, sreo sam dosta ljudi koji se izjašnjavaju kao Vojvođani
    a po nacionalnosti su uglavnom Srbi !

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.