Čomić: Spremni da se saberemo i radimo

Ostavite komentar


  1. DS nikada nije bila spremna za rad oni su samo mislili da ostvare lako novac, pljačkanjem i uništavanjem.

  2. DS će se teško sabrati a posebno teško će uspeti da vrate razočarane i prevarene ljude.

  3. Ima jedan vic koji kaze. Sabrali se neki ljudi ispred kafane, usli u kafanu oduzeli se, i vise nikad nisu izasli.

  4. Ne kandidujem se da budem nesto nego da preuzmem odgovornost i da radim. Ha ha.Pa da ste hteli da radite ne biste se ni bavili politikom.

  5. Tesko da ista ovi iz DS-a mogu uraditi na obnovi stranke. Najpre se moraju resiti svih onih koji nas podsecaju na period pljackaskih privatizacija i lose upravljanje Srbijom. Tezak period je bio nakon petog oktobra 2000. godine, iako smo ocekivali nekakav boljitak nakon puca. Zbog toga je ova stranka najomrazenija u narodu i u skladu sa tim prolaze na izborima. Oni izgleda sve to nisu shvatili i nastavljaju po starom.

    1. Sta su imali da cerupaju 2000:? Ko nas je doveo na dno cabra i upropastio privredu, ratovima, sankcijama i hiperinflacijom? Ovi sto su sad na vlasti i red je i bio da nas oni oporvea na ruku im je islo sto se svet izvukao iz krize, pa i mi!
      REALNO!

  6. Molimo vas da nista neradite, dok ste bili na vlasti i radili tj cerupali mi smo potonuli najnize sto se moze, doveli ste drzavu na ivicu bankrotstva…bilo ne ponovilo se nikada vise.

  7. Sto kaze jedan nas crtac :“Znam sta hoces da kazes.Ako su dve polovine nestale znaci da nema nicega.U pravu si crva nije ni bilo.Dva puta nista jednako nista ,cista matematika.Mozes se sa mnom raspravljati ali cifre ne lazu.“
    Vi ste jedna 0 od stranke i to cete i ostati.

  8. Biće to reciklirana DS u kojoj će uskoro početi ponovo da se lome delovi.

  9. Gledam na ove izbore u DS-u kao na operaciju samo sto je operacija uspela ali je pacijent ipak umro.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.