Čović: Predlog Prištine najnovija ucena uz pomoć zapadnih mentora

Ostavite komentar


    1. Preporucuje se naprdnom „fireru“, verovatno mu se ponovo osladila politika i ono sto uz nju ide a to su „pare i moc“ ili je „coro“ zakasnio ili se neko sa strane za njega „zalozio“ kod „velikog vodje“ Aleksandra A.V./A.V. Vucica.

        1. Ivan minić, Vladan Velimirovic, Miloš Mijailovi

          Bitno da se nema zamerki na to sta rade Albanci u vezi poternica i hapsenja „heroja“ iz uck. To je sve potaman.

  1. Dakle kao sto rekoh, Cocic je provirio glavu i sad se svakodnevno oglasava u medijima. To, poznavajuci njegove metode delovanja,razume se, nije bez necega. Samo treba pratiti na cemu je fokusiran i eto nama starog prevejanog lisca na novim zaduzenjima kod Vucica. Zivi bili pa doziveli.

    1. Covek je aktivno ucestvovao u padu demokratije ove zemlje.. Kao i Dacic i pregrst recikliranih matorih politicara, tu su samo da dizu prasinu dok glavi akteri pljackaju.. nadam se da cu doziveti da gde cu videti izbalansiran svet, makar i na tren.. da pravda postoji, ovaj manipulator bi odavno bio iza resetaka.. Kao i Vucic, Dacic, Palma, Mitrovic, ima ih k’o kusih pasa..

  2. Srbija je pod neprestanim sponzorskim uticajem zapada. Nikad se ovo ne bi dešavalo da av nema podršku najvećih srpskih neprijatelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.