Crna Gora i zvanično u NATO

Ostavite komentar


  1. U vreme kad je Srbija odrzavala ljubavne odnose sa glavnim clanicama danasnjeg NATO drustva desile su se odluke Podgoricke skupstine. Tada su Srbi bili i de fakto i de jure izasli na more. Sad oni mogu da se slikaju, Sekula Drljevic na nebu da se valja od smeha a ustase da obelezavaju Blajburg uz drzavne pocasti (sutra zakazano).

  2. Sretan ulazak drzavi Crnoj Gori i svim njenim gradjanima u NATO!Samo tako sacuvat cete svoju samostalnost!!Bravo za vlasti u Crnoj Gori!!!

  3. Dize mi se kosa na glavi i strah me je.Isto,ama bas isto se rezzalo kod nas pocetkom 90-tih,a svi se brane,sve Ministarstvo odbrane.Uzas!!!

  4. Civilizacijski iskorak male Crne Gore a velike i mudre politike.Sve čestitke!

  5. bravo crnogorci, sve čestitke. vreme je da se i srbija ugleda na vas, a dsa ne krivi glavu prema istoku.

  6. Ovo pokazuje koliko je Milo pametniji od naših kalkulanata i prevaranata. Nema treće opcije. Ili jedno ili drugo. Odlučnost i jasna politika.
    i polako ali sigurno tonemo u sopstvenu glupost i nepismenost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.