Crna Gora se neće usrećiti novom vlašću

Katarina Peović, liderka i poslanica opozicione Radničke fronte u hrvatskom parlamentu, za Danas

Ostavite komentar


  1. Vrlo lepo i smisleno rečeno, ali prazno, otprilike tu sam da sve objasnim nekim prihvatljivim rečnikom.Kako ove tako i prethodne i sve neke buduće.Sve je to viđeno. Jovo Bakić, uz svo poštovanje, salonski mudruje. Prošao je 8 Mart, pa ništa. Primitivizam se ne ruši lako.Pogotovo ne EX KATEDRA. Čini se da je svima ,pomalo žao da dođe do promena.

  2. Ne razumem kako bilo ko može da zna bilo šta u ovom momentu oko toga kakva će biti buduća vlast. Vlada Crne Gore nije počela sa radom. U svakom slučaju, politička debata izgleda normalinije nego u bilo kojoj državi u regionu.

  3. Gospodjo, bolje brinite o ustasstvu i fasizmu u Vasoj , „demokratskoj“,drzavi, a ne brinite tudju brigu

  4. Da, da. drugarice Pejović standard je 1978. bio odličan i 30% veći nego sada uz 850000 radnika na privremenom radu u zapadnoevropskim zemljama pri čemu su glavni izvozni proizvod titanske samoupravne industrie bile doznake radnika iz inostranstva. Interesantno je da nitko od radnika nije pokazao želju za odlazak na rad u socijalistički istočni blok. Verovatno im se tamošnji standard učinio previsok? Nejasno je tko su to naši narodi kao i to, kako su oni radikalno osiromašili u uvjetima nastavka vladavine potomaka avangarde radničke klase koji su infiltrirani u gotovo sve stranke? Jesu li izdali i prešli reakciji, pa sada prodaju demokratiju i kapitalizam? Mislio sam da sam ja jedini vol no čini se da u tizmišljenom regionu ima i drugih domaćih životinja koje narod drže za Hlebince.

  5. Zelim braci ‘ rvatima od srca hrvatskog “ Mila“ da vas usreci.
    Kako da se “ usrece “ Crnogorci,kad je sve pokradeno,a treba mafiju demontirati iz sistema drzave, koja drzi drzavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.