Jedan birač istovremeno u više gradova i država: Šta pokazuju najnoviji nalazi organizacije CRTA?

Ostavite komentar


  1. Ubedjen sam da je ovaj SNS ižinjering jedinstven u Svetu. Za Riplija ili Ginisevu knjgu rekorda. Počinjem da žalim ove MULTIBIRAČE, SVETSKE REKORDERE, morali su da se naputuju i natrče da sve postignu ya 12 sati. Veliki su izgledi da Rekorde na izborima u Srbiji nikad niko neće oboriti. Hvala CRTI što me je nasmejala.

  2. Uzmite istraživanja neposredno pre izbora i smanjite SNS 5% i povecajte SPN 5% i to su trebali da budu rezultati izbora sa sve funkcionerskom kampanjom, kupovinom glasova i manipulacijom medijima . A kad bi zabranili zarobljenim i potkupljenim penzionerima da glasaju SNS bi pao na 700.000 birača . Samo toliko svesnih , pribranih birača glasa za SNS

  3. Krivicne prijave protiv odgovornih za organizaciju izborne kradje kao i njihove ostavke.Devijacije se protezu i na ucesce osudjenih ratnih zlocinaca i nacionalnih izdajnika koji su prvi i predali svoje liste(uvek spremne),a to rade decenijama bez ikakve odgovornosti.Propusti su sistemski i vrlo siroki i zna se ko stoji iza toga.

  4. Kakav raspad sistema i države. Informacioni sistem bi trebalo da je napravljen tako da ovo nije moguće. Prijavom na jednu adresu sledi automatska odjava sa druge. Samo još jedan pokazatelj koliko je MUP demontiran i na sve moguće načine u rukama kriminalaca. I pitanje je da li će iko jednog dana odgovarati pred zakonom, od nalogodavaca, izvršitelja, do onih koji su tehnički implementirali i dozvolili tako nešto.
    I posle verujete institucijama…

  5. U čemu je problem? I ja potpuno zakonski koristim svoje biračko pravo i u Nemačkoj i u Srbiji, i u Beogradu i u Štutgartu. I ne, nikad ne glasam za vlast.
    Obavestite se, kolege, pre nego što udarite na talambase i samo povećate štetu opozicionom telu.

  6. U ovom pisanju fali samo bar jedno ime i prezime.Literalni rad tj.pismeni zadatak za novac mnogo slab,nepoznavanje materije ime kloniranih birača daje istinitost događaju.

  7. Избори су покрадени у Великој Плани,у Старом Селу су донелии пре избора два комбија пакета, то делили и подмићивали градјане.Ствар је за тужилаштво да утврди откут су донети пакети ко их и коме делио,колико пакета је поделјено а колико продати и за себе узете паре,пакете делио бив. директор дома културе, два кандидата за одборнике,а један кандидат за одборнике ми је још 2000 године говорио да намирнице мало поделе а ввише продају и новац поделое за себе.У Дому културе 20 дана пре избора ови ликови се састајали свако вече од 4 до 11часова и средјивали лажне бирачке спискове.Када самотишао да гласам у 18 часова,у сали за гласанје била два паравана,а десетак бирача и велики број чланова бирачких одбора, могло се красти лопатама.Чак сам у суботу л6. дан пре избора видео бив.директора дома културе да носи пакет и однео га у станбену зграду.Све ово може тужичац лакоутврдити да затражи податке ко је испоручио и колико пакета,колико је пакета поделјено и коме.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.