Nedeljkov: Teško dokazati da vladajuća stranka prikuplja potpise za druge

Ostavite komentar


  1. Jako tesko dokazivo… Sta su radili aktivisti SNS-a sa standovima po blokovima zadnja tri dana prosle nedelje, kada su predali listu jos u martu?

  2. Nije nimalo tesko ako znas insajdere unutar SNS-a. Svi oni koji nisu dali potpis za Tomu, kasnije za Vucica, su potencijalni davaoci glasa za partnerske i „opozicione“ stranke.

  3. I nije tako tesko proveriti, trazite uvid u materijal, ako su nekom dali potpise onda je to onaj visak od 50 do 60 hiljada koji su kao sebi skupili.Ako su notari overavali potpise bez imena liste ( a to je lako moguce) onda le lako doadati kome fali.Zato samo uvid u materijal da se proveri gde su ti silni potpisi.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom 10

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, pohvalila se gostujući u Jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić, filmom o uspesima koje je postigla i "šta smo sve uradili", od kako je SNS na vlasti, i od 2017. godine, od kada je ona prvi put postala premijerka Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.