„EU da preispita politiku prema Vučiću, navodnom sidru stabilnosti“: Nemačka vladajuća koalicija stala u odbranu organizacije CRTA

Ostavite komentar


  1. Znamo ko Vučića finanasira. Na grbači našeg naroda je decenijama. Bahati se, ide po svetu, jede, pije, provodi se… I koji su rezultati njegovog rada?

  2. Најбољи резултати су му,Косово и спољни дуг од скоро 40 милијарди,о осталим успесима нећу,јер би дуго трајало.

  3. Sta nedostaje EU,sem sto nema svoju vojsku i sto je to pre svega ekonomska zajednica a ne politicka?
    Nedostaje joj ODLUCNOST.Kao sto NATO nece sukob sa Rusijom,sve dok situacija ne postane OZBILJNA,a to znaci sve dok Rusi ne izazovu NATO.Tako i EU nece da se mesa i utice na nereguralnost izbora u Srbiji,sve dok Vucic ne predje crvene linije.A crvene linije su ako krene u oruzani obracun sa „stranim agentima“i „drzavnim neprijateljima“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.