CRTA: Vučiću 54,9 odsto, Janković drugi (UŽIVO, VIDEO)

Građani Srbije danas izabrali predsednika

Ostavite komentar


  1. Sve u svemu Srbija će još jednom pokazati svoje neumiveno lice.

  2. Potrebno je da izlaznost bude velika, i da zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Potrebno je da građani Srbije žive bolje, i da rade svoj posao kako treba. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući nas iz teške krize.

  3. Nikada vise necemo glasati ljude koji zele da uniste Srbiju vec samo one koji u Srbiju ulazu.

  4. Izlaznost je ocekivano velika i do kraja izbornog procesa ce zasigurno biti preko 50%. Tako da veceras mozemo da ocekujemo novog predsednika.

  5. Pravo izbora i nasa sloboda da glasamo, zaradjivana je i branjena krvlju. Srbija se uvek borila za slobodu, donosila je moderne ustave i zakone. Nemojte da dozvolite da vas glas propadne izadjite i iskoristite ga pametno.

  6. Moramo se zajedno boriti za jedinstvo, za napredak i za buducnost, izadjite dana podrzite svog kandidata i ocekujte pobedu. Moramo ostati ujedinjeni i zajedno se boriti za buducnost.

  7. Izbori u nasoj porodici su uvek bili svecanost. To je odavanje pocasti svima koji su se borili za Srbiju, nasa obaveza i nase pravo. Nasim glasom obezbedjujemo da demokratija nastavi da zivi i da postoji, biramo nasu buducnost i smer kojim zelimo da se nasa drzava krece.

  8. Zivim pored glasackog mesta, i vidim svakog ko dodje i ode. Lepo je videti sve generacije kako dolaze sa jednim cilje. Nekako svi se ponasaju kao da je praznik, kao da se dogadja nesto vazno i bitno i u cemu oni mogu da ucestvuju. Oseca se jedinstvo, svadje su retke. Jedinstvo u Srbiji je ono sto je uvek nedostajalo i nadam se da ce nakon ovih izbora jedinstvo ponovo zavladati.

  9. Ljudi, je l““ ovi podaci na grafiku izmedju 18:50 i 19:10 pokazuju da je u tom periodu glasalo 400 000 ljudi? To je skoro 6%

  10. kako mozete da ocekujete vecu izlaznost kad iz dana iz dan iz zemlje odlaze ljudi. to je 96% glasaca opozicije. I inace posto prirodni prirastaj opada vec decenijama, manje je glasaca. To sto mozda glasacki spiskovi tako ne kazu, je posto nisu tacni – iz raznoraznih razloga. Ja sam na birackom mestu na Vozdovcu , evo vec 14 g. redovno stize glasacki listic. A srecom nisam u domovini , majci….Ne vredi, bez podrske evrope. I 5.oktobra je to donelo prevagu…..

  11. Mnogo mi je drago sto je Vucic pobedio. I sto ce moci jos narednih nekoliko godina da vas vodi kao ovce. Sto cete se muciti i sto cete uskoro u radnickim logorima raditi. Dozvolili ste da vam predsednika biraju nepismeni gradjani. Laku noc Srbijo.

  12. NARAVNO SRBIJA NIJE DOSTOJNA DA BUDE ONA "SRBIJA"… POSTALA JE ONA "KURVESTINA" SRBIJA OD MILOSEVICA DO VUCICA !!! SRBIJO O D L A Z I – O D L A Z I – Vreme ti je da odes i da nocas sa VUCICEM PROPADNES !!! KADA TI MILORAD DODIK PRICA O SLOBODI I VUCIC OD SARAJEVA POSILNI VOJVODI SESELJEVA BAGRA… POSTAJE PREDSEDNIK S R B I J E I SVAKAKVE BIJE !!! OLOS JE NA VLASTI TO JE PUTOKAZ KA PROPASTI !!!

  13. LAKU NOĆ SRBIJO! DOK SANJAŠ PODRIGUŠU; DABOGDA TE TAMA PROGUTALA! BOLJE NISI ZASLUŽILA!

  14. Da se sada ponovi 1941., ovakav narod bi naciste dočekao isto kao Zagreb, a osim NDH bi postojala i NDS.

  15. Osvojio je samo pola od polovine izašlih birača!-Nismo svi mi volovi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.