CRTA: Zatvorenicima onemogućeno pravo glasa

Presek drugog dela izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. To je baš tragedija, zbog njihovih 200-300 glasova izbori će biti neregularni … Daj uozbiljite se, šta je sa onih 40% građana Beograda koji SVOJEVOLJNO neće glasati?

  2. Ovi što se pitaju zašto je to bitno… Ograničavanje bilo čijih ustavom zagarantovanih prava je VELIKA stvar. Nije u pitanju samo dnevna politika, ovi izbori ili ti ne znam šta. Ograničavaju i uklanjaju pravo glasa delu populacije! Malom delu, istina, ali ako im ovo prodje apsolutno ništa ih ne sprečava da odu dalje. Pravo na slobodu govora? Ode. Pravo na slobodu okupljanja i protesta? Ćao.
    Ustavni prekršaji su uvek velika stvar.

Ostavite komentar


Politika

"Ako Kurti ne promeni pristup, SAD će tražiti novog partnera": Milenković o odnosu Kosova i međunarodne zajednice 10

„Ako Kurti ne promeni pristup, SAD će tražiti novog partnera“: Milenković o odnosu Kosova i međunarodne zajednice

Marko Milenković iz NVO "Nova društvena inicijativa" smatra da sastanak kandidata DPK za premijera Bedri Hamze sa novim američkim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Aleksandrom Kasanofom predstavlja jasnu poruku vlastima u Prištini. Ocenjuje za Kosovo onlajn da bi, ako ne dođe do promene u političkom pristupu Prištine, američke vlasti mogle tražiti druge partnere, pa čak i da se umešaju u izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.