Dve Srbije, dve istine i dva čitanja izveštaja ODIHR-a: Ko je ovde funkcionalno nepismen?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Ovako je SNS tumačio i Briselski sporazum i Berlinski i Ohridski i stalno vodio sa 5:0, 4:0 …..i na kraju ode Kosovo!

  2. Obe strane su funkcionalno pismene, ALI
    SNS/SPS vlast, kao i uvek, namerno daje neinformisanim glasačima-samo svoje ( i to : iskrivljeno) tumačenje.

  3. Zašto neko ne objavi tekst original i preveden. Ovako svako priča svoje a pobeđuje medijski najgrlatiji. S istina je tamo negde. Činjenica je da smo izuzetno podeljeno društvo što sigurno nije dobro

  4. Računaju da je pola Srbije nepismeno i neće čitati tekst iz Brisela, pa tako vlast izvrće ono što je napisano u svoju korist.

  5. ako idemo na ponovne izbore bez ikakvih promena mislim na sređivanje biračkih spiskova onda bolje da ne budu izbori u aprilu jer se pominje 28 april

  6. Hvala Mirjana. Pa, izvestaj je na engleskom, i to diplomatski dijalekt. Sta da ocekujemo od Brby i kamarile nego da ga okrenu u svoju korist, znajuci da prosecan gradjanin nema sanse da se bavi poetskom analizom.

  7. Jednostavno napisano partizani i četnici ,komunisti i demokrate,kauboji i indijanci dobri i loši momci tumači kako ti odgovara i upravu si.Dva ovna na brvnu udaraju se glavama.Stari recept EU zavadi uništi pa lako vladaj .

Ostavite komentar


Lični stavovi

Svesrpska manipulacija zločinom 7

Svesrpska manipulacija zločinom

Nema ničeg strašnijeg na Balkanu u našoj nedavnoj istoriji od jula 1995. godine i Srebrenice. Kako god da lično birate da definišete "strašno", "nedavnu istoriju" i odrednicu "mi", "naši".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.